5 kere aradım artık çözün bu sorunu ya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hehe132
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hehe132

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir haftadır netlimitsiz internet kullanıyorum 8 mb
sınırlı iken 8 mb iden 500 800 kb la dosya indirebiliyordum arada kopma oluyordu
sınırsıza geçtim ilk başta 1mb hız verdiler aradım 2 mb çıkardılar tekrar aradım 4 mb çıkardılar geeçen yineeee aradım 8 mb tam hız istiyorum diyorum adamlar hızımı düşürdüler varmi böyle saçmalık kardeşim bem tam 8 mb hız istiyorum arada bir kopma olur diyorsanız ya olsun yeterki 8mb hızı verin banaya 200 kb la dosyami iner ya

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

hehe132

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
göndermiştim ama hala devam ediyor 400 kbla indirme yapıyor 600 800 kb la indirse harika olcak

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

Arkadaşımızın sorununu numarasını verince çözebilirsiniz belki, ama bezer sorun yaşayan başka kullanıcılar yine çözüm bulamayacaklar. Bence şahsa özel çözüm bulmak yerine her yerde çözüm bulmak gerekir.

hehe132

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
10 yıldır sözde fiber döşüyorlar pehhh fibere geçilmediği taktirde butür sorunlar hiçbirzaman çözülmiyecek o yüzden şimdilik katlanacaz 8 mb diyipde 400 500 kbla indirmek acınası bişey hakketten fiber olsaydi 8 mb indirirdik nerdeeeeee hayal bu şimdilik neyse hızım 4.26 olmuş testen baktığımda iyi güzel şimdilik 800 kb la inse harika olurda umarım kopma olmazzz :/