5 Kardeş Dizisi

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Yine bir onur ünlü yapımı yine göndermeler ve yine final... Hazır yeni yıla girerken 13 bölümlük bu diziyi unutmayın çünkü iyi bir izleyici olursanız sizi hem güldürecek hemde size çok şey katacak .uzun zaman önce yayından kalkmasına rağmen 2018 yılında istenmeyen olayların yaşanmaması ve insanların bunun gibi iyi şeylere yönelmesini sağlamak için bunu yazıyorum umarım biraz olsun ilgilenirsiniz.
Aşağıda aslında çokda haz etmediğim ancak olayı çok güzel özetledikleri için linkini verdiğim bir site var.Bir girin çıkın isterseniz.Bilenler ve izleyenler yorum yaparsa sevinirim.

hastysquirrel

Asistan
Reaksiyon puanı
235
Beş kardeş dizisi değil onur Ünlü dizi sektörüne fazla, Burak Aksak'ı da katarım ben o listeye.

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Eğer diziyi hiç izlemeyip merak ediyorsanız ilk bölümden çok bişey beklemeyin tanıtım amaçlı olduğu içinde biraz

Reaksiyon puanı
16,128
kanal d'nin katlettiği çok güzel bir diziydi...

hastysquirrel

Asistan
Reaksiyon puanı
235
Aslında bizim ülkemizde Dizi yapacaksan ya aşk dizisi yapacaksın ya aksiyon. Eğer bu tarz alışılmışın dışında bir dizi yapacaksan gönderme olmayacak. Çünkü bizim ülkemizde insanlar konulara düz bakıyor. Sevdiysen izle geç mantığı yok. Bu bakış açısının kurbanı olan o kadar çok dizi var ki. Ve hepsi farklı senaryo farklı karakterler ile ortaya çıktı ve hiçbiri 15 bölümü göremedi. Bunu başaran tek dizi olan Leyla ile Mecnun imdb de 9,4 ile en iyi diziler listesinde. Arz talep meselesi. Seyirci bunu izliyor senaristler bunu yazıyor.