5 gb alan uçtu

fatih0xx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bir ses düzenleme programı olan adobe audition 1.5 programı ile çalışmaya başlamadan önce c de 5 bg boş alan vardı. adobe audition 1.5 programında 300 mblık bi ses dosyasını düzenledim kaydetmek istediğimde c'de yetersiz alan (276 mb yer kalmış) olduğu için kaydemedim. Programı kapattım. pcyi yeniden başlattım ama yine 276 mblık bi alan olduğunu gördüm. 5 gb nereye gitti arkadaşlar. lütfen yardım edin.

fatih0xx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar ya bi cevap versenizya

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Temp dosyalarını boşalt ayrıca belgelerim içindeki klasörleri kontrol et onlardan birinde silmen gereken şey olabilir ve son olarak program files te kurdugun programın ne kadar yer kapladığına bak program files/Adobe içindedir

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bilmem bende de 2 gb alan vardı sonra 1 hafta sonra baktım 7 gb alan var:DKomik bir durum bende bilmiyorum sebebini.

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
demekki robin hood gelmiş
Fatihten almış eksilınta vermiiş
gökten 3 elma düşmüş
bugünkü saçmalama seansım size denk geldi kusura bakmayın... :D

fatih0xx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
program files de 35 mb yer kaplıyor. belgelerimde de bişi yok. ya ne oldu anlamadım. hay bu bilgisayarın ben taaa...

fatih0xx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sorunu çözdüm. pcde ne kadar temp dosyası varsa sildim içeriklerini 8 gb yerim oldu.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
hay bu bilgisayarın ben taaa...

sen buna sorunmu diyorsun böyle önemsiz birşey icin bu kadar öfkeleniyorsun demekki son çare format olan bir durum gelse başına kasayı camdan dışarı fırlatacaksın

senin sorunun çok kolay o pc nin başında olsam 5dakika da dosyalara bakarak bulurum 5gb lık veri nereye saklanmış sende ara bulursun

fatih0xx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
honline bulduk herhalde salak değiliz. saçma sapan şeyler yazmışın yok 5 dakkada bulurum falan. operasyondan geldik herhalde yorgunum. 3 gündür ayaklarım şişti yaw.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
honline bulduk herhalde salak değiliz. saçma sapan şeyler yazmışın yok 5 dakkada bulurum falan. operasyondan geldik herhalde yorgunum. 3 gündür ayaklarım şişti yaw.

teşekkür edeceğine, Neyse seviyene inmeyeceğim

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kavga etmeyelim arkadaşlar çözmüş sorunu işte de temp dosyaları çok fazla mı yer kaplıyor temp dosyaları ne işe yarıyor alanları ne kadar cevap verirseniz sevinirim.

X_Codesia

Profesör
Reaksiyon puanı
9
dostum senin sorunun bilgisayarının gereksiz geri yükleme noktası olusturmasından ibaret

dostum
bu sorununun düzelmesi için baslat komut satırına Cleanmgr yaz ve gelen pencere de diğer seceneklerden sistem geri yükleme ve gölge kopyaları temizlemek olacaktır.

bir kaç gb yer bosaldıgını göreceksin

baska sorunların için pm atabilirsin

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
beyler eğer bilgisayarınızda VISTA SP1 veya XP SP3 var ise...hemen tuneup utilities programını kurmanızı öneririm.çünkü windows geri yükleme için 10-15 gb lık geri yükleme için gereksiz dosya tutuyor.tuneup ile bunu silmemiz için sadece 1 tuş yetiyor.ve yaklaşık 10-15 gb alan kazanırsınız.TUNEUP bilmeyen yok zaten.sitesine girince ne kadar kaliteli program olduğunu göreceksiniz..kullanmadınız servisleri size sorarak otamatik kapatıyor ve ram son derece rahatlıyor...

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
dostum senin sorunun bilgisayarının gereksiz geri yükleme noktası olusturmasından ibaret

dostum
bu sorununun düzelmesi için baslat komut satırına Cleanmgr yaz ve gelen pencere de diğer seceneklerden sistem geri yükleme ve gölge kopyaları temizlemek olacaktır.

bir kaç gb yer bosaldıgını göreceksin

baska sorunların için pm atabilirsin
katılıyorum arkadaşa....

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Kavga etmeyelim arkadaşlar çözmüş sorunu işte de temp dosyaları çok fazla mı yer kaplıyor temp dosyaları ne işe yarıyor alanları ne kadar cevap verirseniz sevinirim.

Bilgisayar oraya geçici dosyaları koyar mesela bir zip dosyasını extract yapmadan çalıştırırsan temp klasörü kullanılır veya bir program yüklerken geçici dosyalar oraya kopyalanır.