- Reaksiyon puanı
- 1,477
5-6-7. Sınflar 'ın Sınavları 3 Mayıs'ta Başlıyacak
Meb Göndermişti Dün.
Meb Göndermişti Dün.
Benimki haftaya olacaktı.Ama ben yazılı oluyorum bu hafta?
Kaçıncı Sınıfsın?Ama ben yazılı oluyorum bu hafta?
Sınavlar 5-6-7 'ye Olmuyor Lütfen konuyu Okuyup Cevap YazınızLan ben düncumartesi sınav oldum nassı oluyor bu iş?
meb 2. sınavları erteledi Siz büyük ihtimal ilk sınavı oldunuz. Arkadaş konuyu çok iyi anlatamamışLan ben düncumartesi sınav oldum nassı oluyor bu iş?
Yaşadığınız il Yüksek Veya Çok Yüksek Risk Bölgesi Olmıyabilir, Yada 5-6-7. Sınıf olmıyabilirsiniz. Lütfen Konuyu OKUYUNUZLan ben dün cumartesi sınav oldum nassı oluyor bu iş?
bişey sorcam 5 gidiyom bende benim sınav pazartesi olacak iptalmi yani yoksa düşük bölgelerde değilmi5-6-7. Sınflar 'ın Sınavları 3 Mayıs'ta BaşlıyacakEkli dosyayı görüntüle 144892
Meb Göndermişti Dün.
Düzeltme;meb 2. sınavları erteledi Siz büyük ihtimal ilk sınavı oldunuz. Arkadaş konuyu çok iyi anlatamamış
Yaşadığınız il Yüksek Veya Çok Yüksek Risk Bölgesi Olmıyabilir, Yada 5-6-7. Sınıf olmıyabilirsiniz. Lütfen Konuyu OKUYUNUZ
Hangi İlde Oturuyorsun ?bişey sorcam 5 gidiyom bende benim sınav pazartesi olacak iptalmi yani yoksa düşük bölgelerde değilmi
Eğer Düşük Bölgede Oturuyorsan Büyük İhtimalle Sınava Gireceksin.bişey sorcam 5 gidiyom bende benim sınav pazartesi olacak iptalmi yani yoksa düşük bölgelerde değilmi
düşük riskli bölge diyo HAYAT EVE SIĞAR uygulamasıDüzeltme;
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi İlde Oturuyorsun ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer Düşük Bölgede Oturuyorsan Büyük İhtimalle Sınava Gireceksin.
O Zaman Sınava Gireceksin BÜYÜK İhtimalledüşük riskli bölge diyo HAYAT EVE SIĞAR uygulaması
Aynısını yazmaya geldim. Nerede iptal ben göremedim?İptal olmamış ertelenmiş. Clickbaiti bari burda yapmayın.
Eğer Sınavlar Ertelendi Yazsaydım Konu Kaldırılırdı Çünkü Başka Konularda var E O zaman Yapma Diyecektin Ama Diğer Konularda Kaynak Belirtilmemiş O Yüzden Bu Konuyu oluşturdum ve ban yememesi İçin Başka Bir İsim Koydum .(Clickbait Değil).İptal olmamış ertelenmiş.
Gayette clickbait kandırmayın kendinizi.Eğer Sınavlar Ertelendi Yazsaydım Konu Kaldırılırdı Çünkü Başka Konularda var E O zaman Yapma Diyecektin Ama Diğer Konularda Kaynak Belirtilmemiş O Yüzden Bu Konuyu oluşturdum ve ban yememesi İçin Başka Bir İsim Koydum .(Clickbait Değil).