5.000TL hangi araba?

blorss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Herkese selam 5.000tl ye hangi araba alınır :D gerçekten gülerek yazıyorum mutlaka la bi .. git diyeceksiniz içinizden ama zaten hali hazırda bir arabamız var benim tek amacım 10km uzaktaki arkadaşlarımın yanına istediğim zaman gidip gelmek diğer araba pederde olduğu için sabah 8 akşam 8 evde değil en fazla gideceğim yol 30km motor almak istemiyorum en azından şimdilik her ne kadar ekipman taksakta en döküntü arabadan daha güvensiz geliyor bana + kış geldi evet beyler sorum şudur 5.000tl lik hangi araba alınır lütfen yorumlara git motor al hiç alma vs gibi yorumlar yazmayın varsa bildiğiniz 30-40km lik yolda ölmiyecek araba lütfen yorumlara yazın lada samara olmassa sevinirim harbiden bu kadar çirkin bir araba olamaz demeyin şimdi ulan 5 bine ara arıyon bide çirkinmi diyon evet diyorum :) Herkese iyi forumlar

Edit : Arabayı en fazla 4-5 ay kullanacam en fazla üniversite dolayısıyla başka ile gitme durumu olabilir olursa satacağım

firatocal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
renault broadway olabilir... bizim ilk arabamızdı... ve satmak istediğinde hala çok kolay alıcı bulabiliyorsun... üstelik lada gibi kötü de gözükmüyor...

Jubei

Profesör
Reaksiyon puanı
479
Beğenmediğiniz Lada Samara,nın Yürüyen Aksam ve Motoru,un Porsche Mühendisleri tarafından dizayn edilip yapıldığını biliyormusunuz ? :)

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Beğenmediğiniz Lada Samara,nın Yürüyen Aksam ve Motoru,un Porsche Mühendisleri tarafından dizayn edilip yapıldığını biliyormusunuz ? :)
Şakamı bu? Şaka değilmi :) Eğer şaka değilse gidip alacağım.

alpacino_34

Profesör
Reaksiyon puanı
497
5 bin tl ye alıcağın arabaya 1 bin daha masraf edip binilir Brodvay ve kuş serisinden uzak dur
Başta kesinlikle Lada Samara Su kaynatmadıgı sürece yolda asla bırakmaz su kaynatma olayınıda fan maşürüyle hallalıyor Cidden diri ve sağlam araç Rusya zamanında Soğuk şartlara göre ürettiğinden Kışın çalışmama gibi sorun yok :) Tek sıkıntısı Malzeme kalitesi e Okadarıda olsun
2. olarak Lada Vaz VAZır VAZır gider :D
3. Skoda Favorit
Bunların dışında Renault Flash R11
Bütçeyi zorlarsan Vosvos al Keyfine bak tam keyif arabasıdır değerini bilene tabi :) Peugeot 106 desem Temizi çok zor apaçilerin elinde gitti
Ladadan şaşma

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Biri 5000tl borç versin ölürken helallik isterim olur biter. Aday olan ? :)

alpacino_34

Profesör
Reaksiyon puanı
497
Yorumları okudum ve lada alma kararı aldım asdasddads
Temizine ve çüŕüğune dikkat et direklere baktır mutlaka bi ustayla git resimlerde gorulduğu gibi olmuycaktır :) yanına bi gitmissin hoşaf olmuş :) Galeriden uzak dur Garaj arabalarına bak karbüratöre dikkat et Şimdiden hayırlı olsun

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
O paraya araba almak istediğinden emin misin?Onun yerine bana kalırsa çok iyi bir bisiklet (3.000-4000 tl) ve yanına da kask pompa vs alabilirsin.Öyle arabalar gerçekten kötü ve güvensiz aynı zamanda bisiklet sürmek çok keyifli ve aynı zamanda egzersiz oluyor :)

DEADPOOL®

Asistan
Reaksiyon puanı
23
5 bine alınan arabadan hayır gelmez 3000 bine mondial 50cc alın hem az yakar hem b ehliyet kullanır

blorss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beyler ben konunun en üstüne ne yazmışım bir siz akıllısınız değil mi ? yağmurda çamurda kış ayında binelim bisiklete 30km lik yolu gidip gelelim 3000-4000 tl bisiklet demişsinde 3-4 bin bisiklete ben vermem veren versin

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,911
5000 tl'ye alacağın arabaın bir 3000 tl kadar da masrafı olur. Tabii dökük halde kullanmak istemiyorsan. Renault öneririm hem sağlam hem her yerde parçası bulunur yada sipariş üzere hemen temin edilir. İthal ve eski modellerin yurt dışında da parçaları artık üretilmiyor. Hurdadan sökme parçalar kullanılıyor. Alırsın ve sonra aylarca evin önünde atıl bekler. Satın aldıktan sonra mutlaka bildiğin v işini iyi bilen birine baktır. Gaz kaçırır, benzin sızdırır ve sonra yanar gider, kül olur 5000 liran.

alpacino_34

Profesör
Reaksiyon puanı
497
5 bine alınan arabadan hayır gelmez 3000 bine mondial 50cc alın hem az yakar hem b ehliyet kullanır
Kim demiş hayır gelmez 5 bine temiz lada alınır 1 2 bin tl masraf yapılır Uzun yıllar binilir tabi temizi bulunursa yoksa çok baş ağrıtır

DEADPOOL®

Asistan
Reaksiyon puanı
23
o olmasına olur ama değmez bence Türkiyede araba almak için minimum 10 bin tl üzeri fiyatla alınmalı kaldı ki 10-20 bine araba alırken adama kazası var mı diye değil kaç kere toplandı diyin 20 bine satılan arabalar minimum 5 kez toplanmış olur bu Türkiye otomotiv piyasası gerçeği :)

EmirCan4536

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Temizine ve çüŕüğune dikkat et direklere baktır mutlaka bi ustayla git resimlerde gorulduğu gibi olmuycaktır :) yanına bi gitmissin hoşaf olmuş :) Galeriden uzak dur Garaj arabalarına bak karbüratöre dikkat et Şimdiden hayırlı olsun
Ben galeride çalışıyoeum :) :) :)

alpacino_34

Profesör
Reaksiyon puanı
497
o olmasına olur ama değmez bence Türkiyede araba almak için minimum 10 bin tl üzeri fiyatla alınmalı kaldı ki 10-20 bine araba alırken adama kazası var mı diye değil kaç kere toplandı diyin 20 bine satılan arabalar minimum 5 kez toplanmış olur bu Türkiye otomotiv piyasası gerçeği :)
Evet o konuda haklısın piyasa berbat cidden ki adamlar 15 bine şahin koyuyolar

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
5.000 TL ye alacağın araba seni anca öteki dünyaya götürür. Bu fiyata en iyisi motor, 2.000 TL ye dahi Mondial 135'lik bulabilirsin benim tanıdığım ikinci el Mondial 135'lik aldı 1500 TL ye. Üstüne 1.000 TL de ekipman alsan 2.500 cebinde kalır.

Motor ehliyetin var mı ?

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,911
Motor sakat. Bazı araç sürücüleri motorları araç olarak görmüyorlar ve nasılsa her delikten geçer zannederek trafikte sıkıştırıyorlar. + teker her zaman daha sağlam. Bir de Renault 5 kullanmıştım bir zamanlar. Kısa mesafeler ve şehir trafiği için uygun bir araba.

alpacino_34

Profesör
Reaksiyon puanı
497
Motor sakat. Bazı araç sürücüleri motorları araç olarak görmüyorlar ve nasılsa her delikten geçer zannederek trafikte sıkıştırıyorlar. + teker her zaman daha sağlam. Bir de Renault 5 kullanmıştım bir zamanlar. Kısa mesafeler ve şehir trafiği için uygun bir araba.
+1 Reno 5 güzel tek sıkıntisı parça bulmak olur zaten çoğu parçası Reno 9 dan uyuyor diye biliyorum Reno 5 de mantıklı olur park derdi olmaz