4'te 4 yapıp şampiyon olacağımıza inanıyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Sivas'tan 3-2'lik galibiyetle ayrılan Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal'ın şampiyonluğa inancı tam...

ismail-kartal_10ya2gwrdqeal1k91wgogkaebd.jpg

Sivasspor'u 3-2 yenen Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"Oyuna hakim olan taraf olan bizdik" diyen Kartal, "Sivasspor'un ileri ucu her takıma gol atabilecek isimlerden oluşuyor. Kendi hatalarımızdan goller yedik. İkinci yarıya Webo ile başladık ve daha ofansif oynadık. 4-5 tane daha pozisyonumuz vardı. Daha çok atabilirdik. Özellikle ikinci yarıdaki oyunlarından dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

Sivasspor'un da iyi bir oyun ortaya koyduğunu ifade eden İsmail Kartal, "Onları da tebrik ediyorum. Bu oyuncularla yıllardır çalışıyorum. Ligdeki oyuncu ve hocaları iyi biliyorum. Kendi oyuncularımı özellikle iyi tanıyorum. Bugün bunlar tuttu. Tuttuğu zaman güzel oluyor. Maç kazanıyorsunuz. Bazen de tutmuyor. Tutmadığı zaman eleştiriler oluyor. Biz 5 maçın 5'ini de kazanıp, rakiplerin puan kaybını bekleyip şampiyon olacağız demiştik. Biz şimdi 4'te 4 yapıp şampiyon olacağımıza inanıyoruz." diye konuştu.

KAYNAK

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İsmail Kartal inş. sezon sonu kupayı Tolga kaptanın ellerinde görür kahrından hüngğr hüngür ağlarsın ... :D

daha ne diyeyim :D :D