4shared Sitesinden Dosya İndirme Sorunu

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Sİteden bir dosya indirecem. Ücretsiz kısmına tıkladım. Log in için facebook g+ filan istedi. g+'dan giriş yaptım dosya inmedi. Daha sonra siteye üye oldum. Yİne dosyalar inmedi. Masaüstü uygulamasını indirdim. Onunla denedim yine inmedi. 4server.info denen siteden de denedim. link generator sitesi. Oradan da olmadı.

Bu ilginç siteden nasıl dosya indiriyoruz Allah aşkında :hammer:

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Link'de sıkıntı olabilir mi İndir>20 Saniye Ücretsiz İndir Bölümünü tıklıyoruz>20 Saniye Bekliyoruz ve İndirme başlıyor. Bu kadar tabi bu işlemleri yaparken giriş yapmanız gerekiyor siteye.

deaw

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Sİteden bir dosya indirecem. Ücretsiz kısmına tıkladım. Log in için facebook g+ filan istedi. g+'dan giriş yaptım dosya inmedi. Daha sonra siteye üye oldum. Yİne dosyalar inmedi. Masaüstü uygulamasını indirdim. Onunla denedim yine inmedi. 4server.info denen siteden de denedim. link generator sitesi. Oradan da olmadı.

Bu ilginç siteden nasıl dosya indiriyoruz Allah aşkında :hammer:
Linki yollarsan bakabiliriz.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
arkadaşlar, sanırsam netten kaynaklı bir problem imiş. biraz kurcaladıktan sonra, üye filan oldum, pc programından güç bela iniyor. iniyor donuyor derkene bir iki tane indirdim. bir insan neden bu siteye upload eder anlamış değilim. teşekkür ederim.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
ben de oraya yüklerim, şimdilerde mediafire'a daha çok yüklüyorum birşey paylaşacaksam

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Mediafire, mega, Archive filan derken baya site var. Burası adamı uğtaştırıyor.