Titiz3459
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Insanlar daha bluray ı alamazken, hele bu internet ortamında büyük cesaret.
Eski filimler derken yerlimi yabancı mı gerçi şahsen güzel olur yüzüklerin efendisinin 4K serisi sonra bu sihirbaz gözlüklü çocuğun (isimini yazamıyorum )şöyle birşey var olsa bile bizde ne 4K tv var ne de oynatıcısı var belki 2022 de
![]()
O çocuk harry potterEski filimler derken yerlimi yabancı mı gerçi şahsen güzel olur yüzüklerin efendisinin 4K serisi sonra bu sihirbaz gözlüklü çocuğun (isimini yazamıyorum )şöyle birşey var olsa bile bizde ne 4K tv var ne de oynatıcısı var belki 2022 de
![]()
Mesela superman,jaws,kingkong bu gibi.ben yapımcı olsam kendi görüşüm fantastik,bilimkurgu,savaş,korku dışında ki filmleri 4k yada bluray olarak çıkartmam onlar için dvd formatı yeter.Eski filimler derken yerlimi yabancı mı gerçi şahsen güzel olur yüzüklerin efendisinin 4K serisi sonra bu sihirbaz gözlüklü çocuğun (isimini yazamıyorum )şöyle birşey var olsa bile bizde ne 4K tv var ne de oynatıcısı var belki 2022 de
![]()
Mesela superman,jaws,kingkong bu gibi.ben yapımcı olsam kendi görüşüm fantastik,bilimkurgu,savaş,korku dışında ki filmleri 4k yada bluray olarak çıkartmam onlar icicEski filimler derken yerlimi yabancı mı gerçi şahsen güzel olur yüzüklerin efendisinin 4K serisi sonra bu sihirbaz gözlüklü çocuğun (isimini yazamıyorum )şöyle birşey var olsa bile bizde ne 4K tv var ne de oynatıcısı var belki 2022 de
![]()
Güzel seri biliyorum da ismini yazamıyorum her seferindeO çocuk harry potter)) artı eski derken 1990lı ve eski yılların filmlerini demek istedim.4k olsa bile o zamanki teknolojiyle yapıldığı için sırıtıyor.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Mesela superman,jaws,kingkong bu gibi.ben yapımcı olsam kendi görüşüm fantastik,bilimkurgu,savaş,korku dışında ki filmleri 4k yada bluray olarak çıkartmam onlar için dvd formatı yeter.))
---- Mesajlar birleştirildi ----
Mesela superman,jaws,kingkong bu gibi.ben yapımcı olsam kendi görüşüm fantastik,bilimkurgu,savaş,korku dışında ki filmleri 4k yada bluray olarak çıkartmam onlar icic