izmirangelas_1
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 6
4K-5K arası oyun amaçlı bir bilgisayar arıyorum monitör de dahil olacak şekilde
İtopyada güzel hazır sistem varsa bakabilirsin bence ama güzel sistem çıkmayadabilir.4K-5K arası oyun amaçlı bir bilgisayar arıyorum monitör de dahil olacak şekilde
Bak güzel sistem bulamazsan yeniden yaz.Bakayım, teşekkürler.
Bu güzel sistemmiş aslında +600 tlye 3600x e geçilebilir.Hazır olarak ince hesap'ta bunu Superior Bronze [webtekno] | R5 3500 GTX 1650 Super 4G 8GB DDR4 240GB SSD Gaming PC - incehesap.com buldum ama ekran kartı Asus'un Phoenix modeli yani tek fanlı onun için soğutması ne kadar iyi olur bilemem.Dur biraz daha bakalım.
3600x e geçmeye gerek yok bence 3600 de iyi arasında çok büyük bir fark yok ama kendisi isterse tabi alabilir.Bu güzel sistemmiş aslında +600 tlye 3600x e geçilebilir.
Tabi ki de gereksiz yere vermesine gerek yok.Rynzen 3600 vs 3600x YouTube'den baktım pek fazla fark yok fiyat açısından daha iyi olması için 3600 eklemek daha mantıklı gibi geldi.
Ama seçeneklerde 3600 yok.?Rynzen 3600 vs 3600x YouTube'den baktım pek fazla fark yok fiyat açısından daha iyi olması için 3600 eklemek daha mantıklı gibi geldi.
O fiyata sanırım en iyisi 1650 Superli hazır veya toplama bir sistem gibi duruyor o bütçeye önerdiğim.Biliyorsun dolar 8'e dayandı artıyor her gün 7.93 olmuş 1 dolar - Google'da Araİlla aynı siteden olmasına gerek yok aynı parçaları toplayıp başka siteden cpu'yu değiştirilir o sorun değil fakat henüz karar verebilmiş değilim
Bilgisayar toplamaktan anlamam ama sizce bu Pc Toplama Sihirbazı nasıl olmuş sadece kasa ve poweri seçmedim(siz daha iyisini seçersiniz) ve dediğim gibi anlamadığım için size soruyorum.İşlemciyi 3500 yapabilirsin.
![]()
Phantom | AMD Ryzen 7 7800X3D | 32 GB DDR5 | Gainward RTX 5080 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bence bu zamanda artık i3-9100f alınmaz.Legatee 9150 iM [Yavuz Selim] | i3-9100F GTX 1650 Super 4G 8GB DDR4 240GB SSD + Monitör Dahil Gaming PC - incehesap.com şu an stokta yok ama 1 hafta önce ben almıştım
Legatee 9150 iM [Yavuz Selim] | i3-9100F GTX 1650 Super 4G 8GB DDR4 240GB SSD + Monitör Dahil Gaming PC - incehesap.com şu an stokta yok ama 1 hafta önce ben almıştım
arkadaş render atmayacakki iyi bir işlemci. Testleride var:Bilgisayar toplamaktan anlamam ama sizce bu Pc Toplama Sihirbazı nasıl olmuş sadece kasa ve poweri seçmedim(siz daha iyisini seçersiniz) ve dediğim gibi anlamadığım için size soruyorum.
Bence bu zamanda artık i3-9100f alınmaz.
ssdyti 120 gb yapıp 1 tb hdd eklemiştin 5.081 TL'ye almıştımNe kadara almıştın ?
Bunu almayı düşünüyorum ileride işlemciyi değiştiririm fikirlerinizi almak isterim.İşlemciyi 3500 yapabilirsin.
![]()
Phantom | AMD Ryzen 7 7800X3D | 32 GB DDR5 | Gainward RTX 5080 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
yalnız bunda monitör yokBunu almayı düşünüyorum ileride işlemciyi değiştiririm fikirlerinizi almak isterim.
İşlemciyi 3500 yaparsan daha iyi olur. 1650 S ya da 5500xtli bir bilgisayar alabilirsin zaten bu bütçeye. Maksimum 1660 olabilir indirim kovalarsan.Bunu almayı düşünüyorum ileride işlemciyi değiştiririm fikirlerinizi almak isterim.
İnce hesap itopya gibi sitelerden uygun fiyata pc topla4K-5K arası oyun amaçlı bir bilgisayar arıyorum monitör de dahil olacak şekilde