• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

4g internetten 4.5g ye gecme

Olcay3525

Öğrenci
Nasıl ad koyacagımı bilemedim konuya. Gecen gün telefona stock rom attım ve bi de bakınca telefon 4.5g den 4g düşmüşo_O yardım edinde 4.5g yi yine kullanayım NOT: sebeke modum LTE/3g/2g 4.5g sim kart takili OPERATÖR: türk telekom TELEFON: samsung galaxy j3 2016 (J320F).

Guncellemelerinizi yaptınız mı?Güncelleme yapınca gözükebilir.Lte ya da lte + olarak gözüküyor mu?

Nasıl ad koyacagımı bilemedim konuya. Gecen gün telefona stock rom attım ve bi de bakınca telefon 4.5g den 4g düşmüşo_O yardım edinde 4.5g yi yine kullanayım NOT: sebeke modum LTE/3g/2g 4.5g sim kart takili OPERATÖR: türk telekom TELEFON: samsung galaxy j3 2016 (J320F).
Merhaba;
Rom yükldeğiniz için bu oldu. Malesef bunu düzeltmezsiniz. Rom yükleyince 4G'yi kullanabiliyorsunuz. 4.5G çalışmıyor.

Buçuğu muçuğu boşver hız testi yapıp da bariz yavaşlık gördün mü? 4.5G de 4G sonuçta yazmamıştır buçuğunu.

O ayar tamam.Bağlantılarında sağ üstte hangi simgeler çıkıyor.Ya da speed test le hız testi yapıp dene en güzeli.

Romu kaldırman gerekiyor ayrıca 4G yetmiyor mu? 4.5'te evrim yaşamıyorsun söyleyelim