• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

4500 tl bütçe (max)

goktugyldrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
arkadaşlar taksitlerle birlikte 4500 tl bütçem var fiyat performans bilgisayarı. aklımda unlost eco var tabi 16 gb ramli şekilde . tavsiyelerinizi bekliyorum

BilgisayarUzmani

Profesör
Reaksiyon puanı
640
Oynayacağınız oyunlar nelerdir? Hangi grafiklerde oyun oynayacaksınız? Yayın yapacak mısınız? Render alacak mısınız? Render programı olarak ne kullanıyorsunuz? En çok yaptığınız iş nedir? Ne kadar depolama alanına ihtiyacınız var? RGB ışıklandırmaya önem verir misiniz?

goktugyldrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
genelde csgo pubg fortnite o tarz .öyle gidip metro exsodus vb oyunlarla aram yok .yayın yapmıcam.grafikler yüksek olursa daha iyi olur .1tb yeterli.genelinde oyun için diyebiliriz (unlost eco nasıl (16 gb ramle)

BilgisayarUzmani

Profesör
Reaksiyon puanı
640
Ben size unlost eco dan daha iyi bir sistem toplamaya çalışacağım. Ona göre haber vereceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

genelde csgo pubg fortnite o tarz .öyle gidip metro exsodus vb oyunlarla aram yok .yayın yapmıcam.grafikler yüksek olursa daha iyi olur .1tb yeterli.genelinde oyun için diyebiliriz (unlost eco nasıl (16 gb ramle)
Unlost Eco fiyatına göre berbat bir sistem. O paraya o sistemin 2 katı toplanır.

Şimdi size oyunların hükümdarı canavar bir sistem toplayacağım.

goktugyldrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
bekliyorum çok teşekkürler
Ben size unlost eco dan daha iyi bir sistem toplamaya çalışacağım. Ona göre haber vereceğim.

Unlost Eco fiyatına göre berbat bir sistem. O paraya o sistemin 2 katı toplanır.

Şimdi size oyunların hükümdarı canavar bir sistem toplayacağım.

goktugyldrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
peki bu yapacağımız sistemde benim monitörüm samsung syncmaster t190 oyun ve pc de performans olarak sıkıntı olur mu ?

Enes Özel

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Yerinde olsam 7 Temmuzu bekler yeni Ryzen işlemcili bir sistem toplardım güncel her zaman iyidir :)

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
DADG 2 fiyatına göre çok iyi bir sistem,kendiniz toplamaya çalıştığınızda 5100 TL yi bulduğunu görebilirsiniz.
Ne yapıp ne edip bu bilgisayarı alın derim çünkü dediğim gibi oldukça karlı oluyor,Donanım Arşivi (Youtube Kanalı)
adı altında toplandığı için itopya ile işbirliği yapıp fiyatları oldukça düşük kar marjı ile bize sunuyorlar dolayısıyla oldukça güzel bir sistemi normalden daha ucuza almış olursunuz.
Taksit aşıyorsa 1 TB harddiski çıkartın sistemden ardından SSD yi Samsung 250GB 860 Evo yapın ve sistem 4111 TL osun,sanırım taksit ile 4500 TL yi geçmez.(Kaç taksit yapacağınızı ve taksite ne kadar faiz bineceğini tam olarak bilmiyorum)

goktugyldrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
çok teşekkürler cidden herkese çünkü bu durumla biraz da şans çevremde danışacağım çok kimse yok ve bu konularda tek şansınız oluyor. çok sağolun

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
Rica Ederim :)
En mantıklısını yapıyorsunuz,bu miktarda çok parayı araştırmadan harcamak saçmalık olur :)
Aklınıza bir soru takılırsa çekinmeden sorun.