yani başka 2. Ele bakmanızı ya da başka telefon bakmanızı öneririm bütçe ne kadar. Neden bunu önermem dersen bu renkte çok sıkıntı yaşayanlar oldu çabuk çiziliyor diye önermem o yüzdenBugün bi iphone 7 plus gordum 128 gb jetblack fiyatida uygun 20 ay garantisi var sizce alinirmi yoksa o fiyata baska telefon onerirmisiniz tr garantili ?
eğer sorunu yoksa alınabilir fiyatı ne kadar.ancak jet black kolay çizilir iyi bir kılıf alın arkası içinBugün bi iphone 7 plus gordum 128 gb jetblack fiyatida uygun 20 ay garantisi var sizce alinirmi yoksa o fiyata baska telefon onerirmisiniz tr garantili ?
Fiyati 4400 diyor ancak inecek gibiBugün bi iphone 7 plus gordum 128 gb jetblack fiyatida uygun 20 ay garantisi var sizce alinirmi yoksa o fiyata baska telefon onerirmisiniz tr garantili ?
4400 arkadaşım başka telefon önerisi istermisinFiyati 4400 diyor ancak inecek gibi
4400 bütçe var tr garantili olsun ve uzun yil kullanabilecegim telefon istiyorumyani başka 2. Ele bakmanızı ya da başka telefon bakmanızı öneririm bütçe ne kadar. Neden bunu önermem dersen bu renkte çok sıkıntı yaşayanlar oldu çabuk çiziliyor diye önermem o yüzden
Evet4400 arkadaşım başka telefon önerisi istermisin
Kardeşim hiç düşünme bile 2. El telefona o parayı vermek yerine git note 8 al dua edersin bize kesinlikle öneririm4400 bütçe var tr garantili olsun ve uzun yil kullanabilecegim telefon istiyorum
---- Mesajlar birleştirildi ----
Evet
Note 8 icin pili fln kotu diyorlar internette dogrumu ?Kardeşim hiç düşünme bile 2. El telefona o parayı vermek yerine git note 8 al dua edersin bize kesinlikle öneririm
Gördüm haberlerini ama hiç okumadım dikkate alıp Benim çevremde 2 ayrı arkadaşımda var bir şikayetleri Yok. Ben sana ya note 8 ya da mate 10 pro derim hangisini alsan pişman olmazsınNote 8 icin pili fln kotu diyorlar internette dogrumu ?
Normalde 3000 civari bi telefon almayi dusunuyordum ancak artik uzun bi sure telefon almayacagim o yzuden note 8 veya mate 10 pro mantikli olabilirGördüm haberlerini ama hiç okumadım dikkate alıp Benim çevremde 2 ayrı arkadaşımda var bir şikayetleri Yok. Ben sana ya note 8 ya da mate 10 pro derim hangisini alsan pişman olmazsın
7 plus 128 gb ondan bi farki yok bence fazla si var ama mate 10 pro bi tik one ciktiApple iPhone 8 Plus 64 GB (Apple Türkiye Garantili) Fiyatı
al keyfine bak. aynı paraya phone 8 plus varken ikinci el 7 plus almak nedendir?
Güzel kardeşim batarya sorununu duymadım ben bilmiyorum gördüm bir kaç yerde merak edip bakmadım ama çevremde 2 kişi note 8 kullanıyor çok memnun mate 10 pro özellik olarak gerçekten çok başarılı yani senin kararın şu iyi diyemem çünkü her iki telefonda mükemmel huawei marka olarak son zamanlarda gerçekten çok başarılı işlere imza atıyor kaliteli ve sorunsuzluk olarak kendinden söz ettiriyor note serisine gelecek olursak Samsung markasının en çok özendiği serilerden birisi yani çıktığı günden buyana note serisi hep başı çeken bir seri olmuştur yani piyasanın en iyi telefonu hangisi denildiği zaman şüphesiz note serisi denirdi son zamanlarda huawei yakaladı performans olarak.Normalde 3000 civari bi telefon almayi dusunuyordum ancak artik uzun bi sure telefon almayacagim o yzuden note 8 veya mate 10 pro mantikli olabilir
Sorumsuzluk yazmissiniz sorunsuzluk olacak dimi yoksa alinca sıkıntı yasamiyimGüzel kardeşim batarya sorununu duymadım ben bilmiyorum gördüm bir kaç yerde merak edip bakmadım ama çevremde 2 kişi note 8 kullanıyor çok memnun mate 10 pro özellik olarak gerçekten çok başarılı yani senin kararın şu iyi diyemem çünkü her iki telefonda mükemmel huawei marka olarak son zamanlarda gerçekten çok başarılı işlere imza atıyor kaliteli ve sorumsuzluk olarak kendinden söz ettiriyor note serisine gelecek olursak Samsung markasının en çok özendiği serilerden birisi yani çıktığı günden buyana note serisi hep başı çeken bir seri olmuştur yani piyasanın en iyi telefonu hangisi denildiği zaman şüphesiz note serisi denirdi son zamanlarda huawei yakaladı performans olarak.
Huawei müdürü görse kalpten gider sağol kardeşim sen düşün biz burdayızSorumsuzluk yazmissiniz sorunsuzluk olacak dimi yoksa alinca sıkıntı yasamiyim
aklimi celdiniz alacam galiba bu canavariHuawei müdürü görse kalpten gider sağol kardeşim sen düşün biz burdayız Ekli dosyayı görüntüle 32252
Ekli dosyayı görüntüle 32253
Mate 10 pro modelini de atacaktım olmadı baksana den bu güzelliğe 7 plus modeline insan bakmak ister mi bu güzellikten sonra Ekli dosyayı görüntüle 32254
Hangisini alsanız zararlı çıkmazsınız güzel telefonaklimi celdiniz alacam galiba bu canavari