Ataberk Karakaş
Öğrenci
Merhaba arkadaslar konu biraz acil yarin almaya gidicem sistemi oyin sistemi alicam toplam 4300 tl 144 hz monitör olsun istiyorum onerilerinizi bekliyorum
Neden kardeşim 1060 yada rx 480 144 hz de oyun oynatamiyor muSinerji'den toplarsanız vatan'dan çok daha ucuza gelecektir. Bu bütçeye 144Hz monitör alırsan GTX 1060 veya RX 480 alman gerekecek. O zaman da 144Hz'in pek bir anlamı kalmaz. İleride alman daha iyi olur.
Oynatıyor tabiiki ama sadece LoL, Dota, CS:GO tarzı oyunlarda oynatıyor. Bence o kadar para vermeye değmez tercih sizin tabiiki. Bence her oyunda ultra ayarlarda sabit 60 fps vermesi çok daha iyi. Çok profosyonel (E-Spor oyuncusu gibi) değilseniz gerek duyacağınızı, yan yana koymadan farkı anlayabileceğinizi sanmıyorum.Neden kardeşim 1060 yada rx 480 144 hz de oyun oynatamiyor mu
Ustacim sistemi cs go turnuvasi için topluyorum zaten aşırı profosyonel degilin ama bu icin bu monitor şart degistirmek istediğin var ise butcem 4300 kardeşimOynatıyor tabiiki ama sadece LoL, Dota, CS:GO tarzı oyunlarda oynatıyor. Bence o kadar para vermeye değmez tercih sizin tabiiki. Bence her oyunda ultra ayarlarda sabit 60 fps vermesi çok daha iyi. Çok profosyonel (E-Spor oyuncusu gibi) değilseniz gerek duyacağınızı, yan yana koymadan farkı anlayabileceğinizi sanmıyorum.
Teşekkürler fakat ssd suan düşünmüyorum anakart in oyun ozelliklerinin onde olmasini istiyorum işin yok ise mortar arctic anakart ozelliklerine bakip yazarmisin ben mobil giriyorumASUS VG248QE 24 Bu monitörle beraber 4400TL civarı yapıyor. 4300TL'nin üstüne çıkamazsanız daha uygun bir monitör bakabilirsiniz. Turnuvada başarılar.
Sadece kasa monitor ekipmanlari daha onceden almistimKlavye mouse falan dahil mi yoksa sadece kasa+monitör mü?
Bildiğin orta seviye sistem olmuş bence monitöre o kadar para bağlamak gereksiz.Esporlarda 144 khz ne işe yarar onu anlamadım.Bu fiyata i5 6600-gtx 1080 sistem toplanabilirdi.ASUS VG248QE 24 Bu monitörle beraber 4400TL civarı yapıyor. 4300TL'nin üstüne çıkamazsanız daha uygun bir monitör bakabilirsiniz. Turnuvada başarılar.
Eminmisin kardeşimBildiğin orta seviye sistem olmuş bence monitöre o kadar para bağlamak gereksiz.Esporlarda 144 khz ne işe yarar onu anlamadım.Bu fiyata i5 6600-gtx 1080 sistem toplanabilirdi.
Olabilir cunku 1080 zaten 3000 tl senin onerini bekliyorum usta1070 demek istemiştir arkadaş.
Dedigin gibi sistem guzel 144 fps yi cs go da veremez mi kuracagimiz sistem kuramaz dersen onerdigin gibi bir sistem alicam siparisi yarin vericem144Hz falan bu bütçe için boş. Emin ol 144Hz koyunca alacağımız ekran kartı ile 144FPS alamayacaksın yani hiçbir farkı olmayacak. Bu sistemi al istediğin gibi Gaming anakart var bileşenler uyumlu monitör de epey güzel.
Ekli dosyayı görüntüle 11747
Turnuva seviyelerinde bir oyuncu değilsen rahatlıkla 60Hz nin sana yeteceğini söyleyebilirim. Ama CS:GO'da o FPS'i verir mi dersen verir evet. Yine de aşırı gereksiz bu sistem oldukça iyi düşünmeden alabilirsin.Dedigin gibi sistem guzel 144 fps yi cs go da veremez mi kuracagimiz sistem kuramaz dersen onerdigin gibi bir sistem alicam siparisi yarin vericem
Suan icin turnuva tecrubem yok ama katilmayi düşünüyorum açıkçası 10 yillik bir pcTurnuva seviyelerinde bir oyuncu değilsen rahatlıkla 60Hz nin sana yeteceğini söyleyebilirim. Ama CS:GO'da o FPS'i verir mi dersen verir evet. Yine de aşırı gereksiz bu sistem oldukça iyi düşünmeden alabilirsin.
Biraz düşününce haklısın turnuva tecrubem cok az ama baya eski sistem ile 55 fps ile global olarak oynuyorum kendimi ilerletmek icin istiyordum soyledigin gibi aşırı iyi degilim onerdigin monitör yerine VIEWSONIC 21.5”" VX2257-mhd AMD FreeSync™ 75 Hz 1MS GAMING MONİTÖRTurnuva seviyelerinde bir oyuncu değilsen rahatlıkla 60Hz nin sana yeteceğini söyleyebilirim. Ama CS:GO'da o FPS'i verir mi dersen verir evet. Yine de aşırı gereksiz bu sistem oldukça iyi düşünmeden alabilirsin.
Onu alacaksan ekran kartıı RX 480 ile değiştirip Freesync ayrıcalıklarından yararlan o zaman.Suan icin turnuva tecrubem yok ama katilmayi düşünüyorum açıkçası 10 yillik bir pc
Biraz düşününce haklısın turnuva tecrubem cok az ama baya eski sistem ile 55 fps ile global olarak oynuyorum kendimi ilerletmek icin istiyordum soyledigin gibi aşırı iyi degilim onerdigin monitör yerine VIEWSONIC 21.5”" VX2257-mhd AMD FreeSync™ 75 Hz 1MS GAMING MONİTÖR
Bu monitor u ekleyebilirmiyiz
Freesync neye yariyor ozelligi ne onu bilmiyorum monitor u 75 hz diye sectimOnu alacaksan ekran kartıı RX 480 ile değiştirip Freesync ayrıcalıklarından yararlan o zaman.
Begendigine sevindim arkadas yirtilmalar olur demis senin fikrin nedirgüzel olmuş
Aslında gtx 1070 li sistem toplatacaktım son anda bir arkadaşım girdi araya turnuva için bana ihtiyaci olduğunu söyledi bende buna karar kıldımMonitörden kısılıp çok daha güzel sistem toplanırmış ama bu illa 144Hz diyorsan bu en iyi seçenek. Cs go, lol gibi oyunlarda ancak 144 Fps alırsın. Sadece sistem olarak bakarsak güzel.