Muhammet Emir Bozat
Asistan
Sorum baslıktadır
Ve 42 dakikada hafif yakacak şekilde ısınması normal mi telefon Samsung J6+
Ve 42 dakikada hafif yakacak şekilde ısınması normal mi telefon Samsung J6+
Hocam ev soğuk ve şarj şuan 83 sadece chrome açık ve birden bire sosyapat diye bir site açıldı ben ellemedigim haldeDeğişkenleri hesaba katarsak normal. En önemli değişkenin ortam sıcaklığı olduğunu da unutmamak lazım.
Telefondan telefona değişkenlik gösterir. Yine de arkada çalışan uygulamaları v.s. bir kontrol et. Eğer cihaz sürümün izin veriyorsa batarya sağlığı isimli uygulamaları dene. Uygulama senin yerine arkada çalışan hizmetleri durduruyor ve ayarları batarya için optimize ediyor. Çok büyük değişimler olmaz ama biraz faydasını fark edersin sende.
Hocam birde birden bire sosyapat diye bir site açıldı ben ellemedigim haldeTelefondan telefona değişkenlik gösterir. Yine de arkada çalışan uygulamaları v.s. bir kontrol et. Eğer cihaz sürümün izin veriyorsa batarya sağlığı isimli uygulamaları dene. Uygulama senin yerine arkada çalışan hizmetleri durduruyor ve ayarları batarya için optimize ediyor. Çok büyük değişimler olmaz ama biraz faydasını fark edersin sende.
HocamDeğişkenleri hesaba katarsak normal. En önemli değişkenin ortam sıcaklığı olduğunu da unutmamak lazım.
Hocam birde birden bire sosyapat diye bir site açıldı ben ellemedigim haldeO cihaz için normal.
Hocam birde birden bire sosyapat diye bir site açıldı ben ellemedigim haldeChrome baya güç tüketiyor, Opera kullanmanız en mantıklısı olur.