İlk tercihim F2 Pro'dan yana olacaktır. Fakat o kadar çıkamazsam; Mi 11 lite, Poco x3 Pro ve Redmi Note 10 Pro üçlüsünden hangisini önerirsiniz? Temiz bir kullanım varsayıldığında hangisi daha uzun süre kullanım imkanı sağlar?Biraz daha çıkıp Poco F2 Pro almanızı öneririm. Orta segment telefonlardan daha uzun ömürlü olacaktır. Segment farkı var çünkü.
Xamio mu .d?xamio mi note 10 lite güzel ama şuanki bilindik telefonlar zaten uzun kullanım amaçlı ve kaliteli bir şekilde üretiliyor senin ona zarar vermeden dikkatli bir şekilde kullanırsan 10 - 15 yıl kullanırsın ama xamio güzel arkadaşımın var baya iyi şarjı çok iyi 3 saat youtubede takıldım şarj 100 iken 3 saat sonra 98 di şarj
Yok 35 sene. 15 sene ne hocam ?xamio mi note 10 lite güzel ama şuanki bilindik telefonlar zaten uzun kullanım amaçlı ve kaliteli bir şekilde üretiliyor senin ona zarar vermeden dikkatli bir şekilde kullanırsan 10 - 15 yıl kullanırsın ama xamio güzel arkadaşımın var baya iyi şarjı çok iyi 3 saat youtubede takıldım şarj 100 iken 3 saat sonra 98 di şarj
Ben ekranı, hafifliği, inceliği ve Mi serisi bir cihaz olduğundan dolayı Mi 11 Lite öneririm. Ama kullanımda Poco X3 Pro daha uzun kullanım ömrü sunacaktır.Mi 11 lite, Poco x3 Pro ve Redmi Note 10 Pro üçlüsünden hangisini önerirsiniz? Temiz bir kullanım varsayıldığında hangisi daha uzun süre kullanım imkanı sağlar?
xamio mi note 10 lite güzel ama şuanki bilindik telefonlar zaten uzun kullanım amaçlı ve kaliteli bir şekilde üretiliyor senin ona zarar vermeden dikkatli bir şekilde kullanırsan 10 - 15 yıl kullanırsın ama xamio güzel arkadaşımın var baya iyi şarjı çok iyi 3 saat youtubede takıldım şarj 100 iken 3 saat sonra 98 di şarj
Galaxy A52 kesinlikle.
Merhabalar,
3500-4500 TL arası telefon arıyorum. Tek beklentim en az 4-5 yıl kullanılabilir olması.
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Ben de mi note 10 lite kullanıyorum 8/128 ama 10 küsur yıl da abartmayın yani ? Temiz kullanılır, düşme kırılma olmazsa zaten güncelleme almayacak o zamana kadar, ek telefon niyetine kullanılır.xamio mi note 10 lite güzel ama şuanki bilindik telefonlar zaten uzun kullanım amaçlı ve kaliteli bir şekilde üretiliyor senin ona zarar vermeden dikkatli bir şekilde kullanırsan 10 - 15 yıl kullanırsın ama xamio güzel arkadaşımın var baya iyi şarjı çok iyi 3 saat youtubede takıldım şarj 100 iken 3 saat sonra 98 di şarj