Önerin için teşekkür ederim ama rampage psu lu sistem almayı düşünmüyorum.INTEL 9400F-MSI GTX1650 D6 VENTUS XS OC-H310M PRO-VDH PLUS-KINGSTON 480GB-8G fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 9400F-MSI GTX1650 D6 VENTUS XS OC-H310M PRO-VDH PLUS-KINGSTON 480GB-8G fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
10 lira fazla olur muoyun oynayacaksan bu iyi. tabii daha iyi bilen arkadaşlar daha farklı fikir verebilirler.
Reis bu sistemde hdd depolama var ssd yi tercih ederimINTEL 9100F-GIGABYTE GTX1650 SUPER WF2-H310M H 2.0-WD 1TB DİSK-KINGSTON 8GB RAM - Vatan Bilgisayar 3tlyi kızılaya bağışlarsın. Vatanda hep rampage psu kullanıldığı için kötüleniyor ondan bunu buldum bende bunu alcam. sonradan i5 yaparsın.
reis ileride ssd takarsın ya da adama ssd taktırırsın (tabii mağazadan toplattıracaksan eğer ) mağazadan toplattır daha hızlı ve daha güvenilir olur .Önerin için teşekkür ederim ama rampage psu lu sistem almayı düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis bu sistemde hdd depolama var ssd yi tercih ederim
bayramdan sonra mı gelecek? fiyatı pahalı mı olacak?ryzen 4. nesil tokatlıcak bekleyin bayramdan sonra gelebilir takip edin i3-9100f balon.
fiyatı bilemem de gelmesini umuyorum...bayramdan sonra mı gelecek? fiyatı pahalı mı olacak?