modem direk yanımda sorun olmaz o yüzdenAsus ac51 önerilmiş ama ben karşıyım. Ürün gerçekten yakın mesafede çok kaliteli ama odalar arası geçişte verem sıtma zatürre olabilirsin(evin küçük ise al gitsin gerçekten iyi bir ürün ama evin küçük ise)
almışken 5ghz destekleyen bir modem almayı düşünüyorum
Wi-Fi böyle hastalıklar yapmıyor bildiğim kadarıyla.Asus ac51 önerilmiş ama ben karşıyım. Ürün gerçekten yakın mesafede çok kaliteli ama odalar arası geçişte verem sıtma zatürre olabilirsin(evin küçük ise al gitsin gerçekten iyi bir ürün ama evin küçük ise)
Wi-Fi 5 destekli istiyor konu sahibi.Ethernet ile kullanıyorsan Tp Link WD9970 de işe yarıyor.
Ben de ikisine bakıyordum aradaki farka değer mi tp-link yoksa asus iyi midir?5ghz bunlar var birisi 50 lira daha pahalı.
ASUS DSL-AC51 DualBand-Ebeveyn Kontrol Fiyatı
ASUS DSL-AC51 DualBand-Ebeveyn Kontrol en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
TP-Link Archer VR300 AC 1200 Mbps Wireless Fiber/VDSL/ADSL Fiyatı
TP-Link Archer VR300 AC 1200 Mbps Wireless Fiber/VDSL/ADSL en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Kullanacağın internet hızı 35 mbps tdw9970 bile işini görür.Bence Tp-link tercih et.Ben de ikisine bakıyordum aradaki farka değer mi tp-link yoksa asus iyi midir?
ileride arttırıcam hızı ondan ileriye dönük alıyorumKullanacağın internet hızı 35 mbps tdw9970 bile işini görür.Bence Tp-link tercih et.
bunu duymuştum ama ısınma sorunu var diyorlarTenda V1200 Dual-Band WLAN VDSL2 Modem Router (AC1200, VDSL2/ADSL2+/ADSL2/ADSL, 4x LAN, IPV6, IPTV, TR069, USB) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Tenda V1200 Dual-Band WLAN VDSL2 Modem Router (AC1200, VDSL2/ADSL2+/ADSL2/ADSL, 4x LAN, IPV6, IPTV, TR069, USB) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
ısınma sorunu var mı bilmiyorum gayet başarılı bir modem bu fiyatlardabunu duymuştum ama ısınma sorunu var diyorlar
VR300 ü al derim wifi'de daha yüksek hız yıldırım korumasıda var.Asusun modeminden şikayetler gördüm.ileride arttırıcam hızı ondan ileriye dönük alıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunu duymuştum ama ısınma sorunu var diyorlar
İleride arttıracağın hız maksimum ne olacak ki 5 ghz destekleyen modem bakıyorsun?ileride arttırıcam hızı ondan ileriye dönük alıyorum
almışken o da olsun diyorum aralarında aşırı fark yok zatenİleride arttıracağın hız maksimum ne olacak ki 5 ghz destekleyen modem bakıyorsun?
bütçemin üstünde birazOpenWRT destekli iyi bir modem, snr margin ayarı da var.
Keenetic Extra DSL AC1200 4x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier Fiyatı
Keenetic Extra DSL AC1200 4x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com