Öneri 400-500 Tl Klavye Önerisi

oblomovvvvv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkese merhabalar, 400-500 TL bandında klavye arıyorum önerilerinizi ve olumlu olumsuz deneyimlerinizi bekliyorum
Klavyeden Beklentilerim:
Mekanik Olmalı
Oyunlarda Rahatlık Sunmalı
Konforlu Olmalı
Dayanıklı Olmalı
Kod Yazarken Rahatlık Sunmalı ( Türkçe Klavye İstiyorum )
Kısacası Konfor Ve Verdiği His Benim İçin Çok Önemli

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
sana mekanik değilde mekanik hisli almanı öneririm şahsen 500 400 liralık mekanik klavyelerin ilerde kronik sorunlarının çok olduğunu düşünüyorum logitech g213 yazılım olarak konfor olarak baya iyi hoşuma gitti ve baya dayanıklı üstüne su ve kola doktum sıkıntı yok ben klavyeyı vura vura kullanan biriyim gene birşey olmuyor 400 500 mekanik klavye alırsan sağlamlık bekleme g213 önerimdir
Mesaj otomatik birleştirildi:

sana mekanik değilde mekanik hisli almanı öneririm şahsen 500 400 liralık mekanik klavyelerin ilerde kronik sorunlarının çok olduğunu düşünüyorum logitech g213 yazılım olarak konfor olarak baya iyi hoşuma gitti ve baya dayanıklı üstüne su ve kola doktum sıkıntı yok ben klavyeyı vura vura kullanan biriyim gene birşey olmuyor 400 500 mekanik klavye alırsan sağlamlık bekleme g213 önerimdir
yıllarca logitech kullanıcısı olarak söylüyorum 3 4 tane ürününü kullandım klavyeyi alırsan büyük ihtimal 6 7 sene gider benim şuan 2 senem sorun yok yazmasıda aşırı kolay