21 Mayıs 2018 #1 RedoNN Öğrenci Katılım 11 Nisan 2018 Mesajlar 49 Reaksiyon puanı 8 Puanları 8 Yaş 33 Konum İstanbul Steam hesabında 41 tl var ve oyun almak istiyorum. Fps oyunlarını seviyorum Csgo Pubg RainbowSixSiege gibi oyunlar var önerilerinizi beklerim.
Steam hesabında 41 tl var ve oyun almak istiyorum. Fps oyunlarını seviyorum Csgo Pubg RainbowSixSiege gibi oyunlar var önerilerinizi beklerim.
21 Mayıs 2018 #2 beleşadam Profesör Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 2,047 Reaksiyon puanı 907 Puanları 293 Rocket League olurmu FPS değil ama senin seveceğini düşünüyorum game play videolarını izle vidyo
21 Mayıs 2018 Konuyu başlatan #3 RedoNN Öğrenci Katılım 11 Nisan 2018 Mesajlar 49 Reaksiyon puanı 8 Puanları 8 Yaş 33 Konum İstanbul takticiadam dedi ki: Rocket League olurmu FPS değil ama senin seveceğini düşünüyorum game play videolarını izle vidyo Genişletmek için tıkla ... Rocket league var söylememişim
takticiadam dedi ki: Rocket League olurmu FPS değil ama senin seveceğini düşünüyorum game play videolarını izle vidyo Genişletmek için tıkla ... Rocket league var söylememişim