Zafer kurt
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 13
Slm aylık 40 TL ye sınırsız net aldım iyi mi kötü mu
Slm aylık 40 TL ye sınırsız net aldım iyi mi kötü mu
türk telekom konusuna actıgınız için ttnetden aldıgınızı zannetim dediginiz nete baktım 4mpbs lik bi paket film izliyoırum demişşiniz 144 p falan mı izliyonuz 4mpbs ileHazarnet
4 megapiksellik internet kaç mbps ye denk geliyor [emoji16]144p mi en az 360 eve gideyim sana Fotoğraf atarım
---- Mesajlar birleştirildi ----
arkadaş arkadaşlar 4 megapiksel internet ve bakın bir film izliyorum 2 YouTube'a video atıyorum 5 6 tane sekme açıyorum müzik açıyorum ve yine de dolmuyor
Sen 40 tl ye 360 video izliyorum diye övün bende 60 tl ye 4K rahat rahat izliyorum diye övüneyim o zaman 75 mbps hız ile ?144p mi en az 360 eve gideyim sana Fotoğraf atarım
arkadaş arkadaşlar 4 megapiksel internet ve bakın bir film izliyorum 2 YouTube'a video atıyorum 5 6 tane sekme açıyorum müzik açıyorum ve yine de dolmuyor
Bendede tahaatüt yok ?arkadaş arkadaşlar 4 megapiksel internet ve bakın bir film izliyorum 2 YouTube'a video atıyorum 5 6 tane sekme açıyorum Pakdil oynuyorum Tabii ki de oynuyorum online'ın tadını diğerlerini oynamıyorum Tap ki Tap ki Tap ki
Benimki 4 k desteklemiyor
Tamam da bende kontrant yok yatırım yok kontörlü 4 k izlenimine ne oluyor ben bilgisayar acmaz
EvetTurknet dimi