40 Bin Osmanlı'ya Direndik

ADMİRAL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Uploaded with ImageShack.us
[h=2]Cluj'un kahramanca direnerek, 40 bin Osmanlı'ya karşı, 5 yıldızlı bir stattan gök gürültüsü ve yağmur içinde puan almayı başardığını savunan Rumen gazeteleri, futbolcuların ilginç açıklamalarına da geniş yer verdi.[/h]

TT Arena’da yoğun yağış altında oynanan beraberlikle sonuçlanan Galatasaray ile Cluj arasındaki kapışma, Romanya basınında bayram havasında karşılandı. Sport Total gazetesi, “Cluj beraberliği İmparator Terim’i üzdü” başlığını atarken, kaleci Mario Felgueiras için, “Süper Mario” yorumu yapıldı. Presport gazetesi, “Gök gürültüsü ve yağmur içinde eşitlik” başlığıyla verdiği haberde, “40 bin Osmanlı sultanının desteklediği Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’ndeki iddiası için kazanması gerektiği maçtan berabere ayrıldı” ifadesini kullandı. Cronica Romana gazetesi, Cluj’un kahramanca direndiğini, sağanak yağış ve ıslak zeminin oyunu etkilediğini vurguladı. Gazeta Sporturilor ise Cluj’un sonuçtan memnun olduğunu belirterek, “45 bin Türk, 5 yıldızlı statta tarifsiz bir gürültü yaparken, 1 saatten fazla 10 kişi mücadele eden Cluj, beraberlikle ayrılmayı başardı” diye yazdı.

‘Ceza alanına 100 top attılar’

Aynı gazeteye açıklamalarda bulunan Cluj’un kaptanı Ricardo Cadu, beraberliğin adil bir sonuç olduğunu ve maçtan iyi bir skorla ayrıldıklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Galatasaray son şansını oynuyordu, bu nedenle yüksek bir motivasyonla maça çıkmıştı. Böyle bir mücadeleyi bekliyorduk, o yüzden dikkatli oynadık. Güçlü rakibimiz karşısında iyi bir skorla ayrıldığımızı düşünüyorum. Çok zor bir maç oldu. Çoğu zaman defanstan çıkmakta zorlandık. 5 forvetle oynadılar, ceza alanımıza belki 100 kez top attılar. Direnmek çok zordu, ama olağanüstü bir şekilde savaştık. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum.”

‘Onların üstünde olmak çok iyi’

Defans oyuncusu Felice Piccolo da, Galatasaray’dan iyi olduklarını söyleyemeyeceğini, ancak grupta onların üstünde olmalarının önemli olduğunu ifade etti. Forvet oyuncusu Pantelis Kapatenos ise tüm takımın savaştığını ve sonucun buna değdiğini belirterek, “Gruptaki şansımız için konuşmak erken, hâlâ zorlu üç maçımız var. Ancak Galatasaray, Cluj’daki maçta İstanbul’dakinden daha güçlü olabilir” dedi.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
vay be korkun bizden yabancılar!!!
edit:Ben Fenerbahçeliyim:D

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şerefsizler! Direndiririz biz sizi diğer maçta!

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
İyi ki bir puan kazanmışlar İnşallah Galatasaray deplasmanda onlara gösterecek günlerini !
Not: Fenerbahçeliyim :) :)

Muvahhid

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Böyle düşündükleri halde yenememiş olmamız beni üzdü açıkçası..

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Sadece Şans sizin yanınızdaydı o kadar.
O yağmurda futbol oynamak imkansızdı.
Bence oradaki maçta Galatasaray her türlü kazanır.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
ee arkadaş böyle akhisara 3 gol atmakla :D olmuyo bu işler.rüya takım ayaklarını bırakıp biraz reel hayata dönün.aynısını fenerbahçem içinde söylüyorum.gruptan çıksa bile çıkan ilk dişli takıma yenilir.Türk futbolunun hazin sonu......