Ben galatasaraylıyım bu sene gsden umut yok e fenerbahçe de dünyada en nefret ettiğim takımdır hani ezeli rekabetten değil ama takım çok çirkef yani ezeli rekabet her ligde var adamlar şampiyonlar liginde iki ezeli rakip final oynuyor kazanan takım alkışlanıyor bu manada gs zaten olamaz şampiyon bu kafayla bu hocayla inşallah fenerde şampiyon olamaz açıkçası fener olmasında kim olursa olsun şampiyon fark etmez.
takımda bir alex vardı adam gibi adam bize gol atsa bile alkışlardık zaten onu da yolladılar şimdide sow var ama istisnalar kaideyi bozmaz takım genel olarak çirkef inşallah bu sene şampiyon olamazlar diyorum ben.Beşiktaş iyi bu sene onlar şampiyon olsunlar benden tam destek![]()
Evet galatasaraylılarda çirkef ama takım oyuncuları çirkef değil en azından ben onu diyorum fenerin oyuncuları da çirkef dediğim olay bizde olsa şampiyonlar liginde final oynasak taraftar da önce fenerli oyuncular çirkeflik yapar.Bu konuda katılıyorum ama sana mesela ben sadece birkez mardinspor maçına gittim millet gereksiz sövüyodu dedim bir daha maça giden namert olsun gitmedim bir daha hiçbir maça alt tarafı bir maç dimi ne gerek varFenerlilere göre de Galatasaraylılar çirkef insanlar böyle düşüncelere sahip olduğu sürece bu böyle sürüp gider...
Evet galatasaraylılarda çirkef ama takım oyuncuları çirkef değil en azından ben onu diyorum fenerin oyuncuları da çirkef dediğim olay bizde olsa şampiyonlar liginde final oynasak taraftar da önce fenerli oyuncular çirkeflik yapar.Bu konuda katılıyorum ama sana mesela ben sadece birkez mardinspor maçına gittim millet gereksiz sövüyodu dedim bir daha maça giden namert olsun gitmedim bir daha hiçbir maça alt tarafı bir maç dimi ne gerek varAdam atamadı net pozisyonda söv gereksiz yerde çalım attı söv ama ne diye gereksiz yere maç boyunca sövüyosun
![]()
Doğru söze ne denir aynen öyle umarım çirkef oyuncular yollanır disiplinli güzel bir lig olur hakikaten insanda futbol zevki kalmıyor.Tek taraflı bakıyorsunuz, oyuncusu çirkef değil diyorsunuz. Fenerbahçe - Galatasaray maçlarında takımını iyi seyretmeni öneririm özellikle Melo ve Alex Telles'i. Fenerbahçe'de de Emre ve Volkan'ı.
Bana kalırsa bu oyuncuların Türkiye liginde barındırmamaları gerekli. Her iki takımda yeterince çirkef oyuncular barındırıyor.