• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

4. Yıldızı Kim Takar ?

4. Yıldız Mücadelesini Hangi Takım Kazanır ?

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sanctuary

Asistan
Bildiğiniz gibi bu sene iki büyük takım 4. yıldız için yarışıyor.Sizce bu mücadeleyi hangi takım kazanır ?

Ben galatasaraylıyım bu sene gsden umut yok e fenerbahçe de dünyada en nefret ettiğim takımdır hani ezeli rekabetten değil ama takım çok çirkef yani ezeli rekabet her ligde var adamlar şampiyonlar liginde iki ezeli rakip final oynuyor kazanan takım alkışlanıyor bu manada gs zaten olamaz şampiyon bu kafayla bu hocayla inşallah fenerde şampiyon olamaz açıkçası fener olmasında kim olursa olsun şampiyon fark etmez.

takımda bir alex vardı adam gibi adam bize gol atsa bile alkışlardık zaten onu da yolladılar şimdide sow var ama istisnalar kaideyi bozmaz takım genel olarak çirkef inşallah bu sene şampiyon olamazlar diyorum ben.Beşiktaş iyi bu sene onlar şampiyon olsunlar benden tam destek :)

Besiktas saha isini hallederse sampiyon olabilir.

Hocam beşiktaş 3 ü taktı mı ki 4 ü taksın :)

[MENTION=383050]Virility[/MENTION] şampiyon olabilir demiş takar dememiş ki arkadaş :)

Hayır konu adı 4. Yıldız o bakımdan dedim :D My fault :(

Bu sene gs de fb de 4. Yıldızı takamaz büyük ihtimal beşiktaş şampiyon olur

Ben galatasaraylıyım bu sene gsden umut yok e fenerbahçe de dünyada en nefret ettiğim takımdır hani ezeli rekabetten değil ama takım çok çirkef yani ezeli rekabet her ligde var adamlar şampiyonlar liginde iki ezeli rakip final oynuyor kazanan takım alkışlanıyor bu manada gs zaten olamaz şampiyon bu kafayla bu hocayla inşallah fenerde şampiyon olamaz açıkçası fener olmasında kim olursa olsun şampiyon fark etmez.

takımda bir alex vardı adam gibi adam bize gol atsa bile alkışlardık zaten onu da yolladılar şimdide sow var ama istisnalar kaideyi bozmaz takım genel olarak çirkef inşallah bu sene şampiyon olamazlar diyorum ben.Beşiktaş iyi bu sene onlar şampiyon olsunlar benden tam destek :)

Fenerlilere göre de Galatasaraylılar çirkef insanlar böyle düşüncelere sahip olduğu sürece bu böyle sürüp gider...

[MENTION=383050]Virility[/MENTION]

Ben yukardaki arkadasin mesajindan yola cikarak bjk sampiyon olur dedim.

Fenerlilere göre de Galatasaraylılar çirkef insanlar böyle düşüncelere sahip olduğu sürece bu böyle sürüp gider...
Evet galatasaraylılarda çirkef ama takım oyuncuları çirkef değil en azından ben onu diyorum fenerin oyuncuları da çirkef dediğim olay bizde olsa şampiyonlar liginde final oynasak taraftar da önce fenerli oyuncular çirkeflik yapar.Bu konuda katılıyorum ama sana mesela ben sadece birkez mardinspor maçına gittim millet gereksiz sövüyodu dedim bir daha maça giden namert olsun gitmedim bir daha hiçbir maça alt tarafı bir maç dimi ne gerek var :) Adam atamadı net pozisyonda söv gereksiz yerde çalım attı söv ama ne diye gereksiz yere maç boyunca sövüyosun :)

Boş iş bunlar boşverin kafanıza takmayın böyle şeyleri bence :mrgreen:

Türkiye' de futbol adina bir sey kalmadi arkadaslar. Ne Galatasaray'in ne de Fenerbahce'nin cirkeflik konusunda birbirinden farki yok.

Ne yönetimin karsi tarafa saygisi var ne de futbolcunun. Kimse kimseye saygi duymuyor.

Biz bunlari gs li veya fb li diye ariyoruz ama sonucta bunlar milli takimda da oynuyorlar. Hem ligimizin hem de milli takimin hali ortada.

Biz böyle oldukca hicbir yere varamayiz.

Aynen öyle ben eskiden ayda yılda bir galatasaray maçına giderdim kahveye izlerdim artık türkiye ligi denildi mi görmek bile istemiyorum.Tv8de ingiltere ligi çıkıyor eskisi gibi onlar daha zevkli hani ingilizleri sevmem ama adamların ligi güzel.Bu gidişle milli takımda biryere varamaz katılıyorum.En kısa sürede düzelirler inşallah zaten çirkeflik olmadı mı kimin kazandığının çok önemi olmaz.Heleki hiç inancım olmasada bu taraftarlar da değişirse o zaman süper olur :)

Cezalar Yetersız. Yetersız Olan Cezalarda oldukça Surup gıder.. Volkan dan Da MeLo dan Bole Hareketlerı Bır Seyırcı Olarak Gormekten Sıkıldım.. Adam gıbı Oynasınlar Taksınlar. Hangısının Aldının Bır Önemi olmaz O Vakıt...

Evet galatasaraylılarda çirkef ama takım oyuncuları çirkef değil en azından ben onu diyorum fenerin oyuncuları da çirkef dediğim olay bizde olsa şampiyonlar liginde final oynasak taraftar da önce fenerli oyuncular çirkeflik yapar.Bu konuda katılıyorum ama sana mesela ben sadece birkez mardinspor maçına gittim millet gereksiz sövüyodu dedim bir daha maça giden namert olsun gitmedim bir daha hiçbir maça alt tarafı bir maç dimi ne gerek var :) Adam atamadı net pozisyonda söv gereksiz yerde çalım attı söv ama ne diye gereksiz yere maç boyunca sövüyosun :)

Tek taraflı bakıyorsunuz, oyuncusu çirkef değil diyorsunuz. Fenerbahçe - Galatasaray maçlarında takımını iyi seyretmeni öneririm özellikle Melo ve Alex Telles'i. Fenerbahçe'de de Emre ve Volkan'ı.
Bana kalırsa bu oyuncuların Türkiye liginde barındırmamaları gerekli. Her iki takımda yeterince çirkef oyuncular barındırıyor.

Siz Diyorsunuz ki Şampiyonluk İki Takım Arasında Geçer Bence Beşiktaşım Şampiyon Olur.
Ülkede İki Büyük Görüyorsunuz Dikkat Edin Beşiktaş Ağır Taştır Altında Kalmayın

Tek taraflı bakıyorsunuz, oyuncusu çirkef değil diyorsunuz. Fenerbahçe - Galatasaray maçlarında takımını iyi seyretmeni öneririm özellikle Melo ve Alex Telles'i. Fenerbahçe'de de Emre ve Volkan'ı.
Bana kalırsa bu oyuncuların Türkiye liginde barındırmamaları gerekli. Her iki takımda yeterince çirkef oyuncular barındırıyor.
Doğru söze ne denir aynen öyle umarım çirkef oyuncular yollanır disiplinli güzel bir lig olur hakikaten insanda futbol zevki kalmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...