Tchaikovsky
Öğrenci
Başlıkta da belirttiğim gibi 4 yıl gidecek bir telefon almak istiyorum. Aklımda Sony Xperia XZ var ayrıca XZ hakkındaki görüşlerinizi de almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler 
V20 de her an sorun çıkacakmış gibime geliyor ya hayırlısıXZ , V20 , Mate 9 , iPhone 7 Plus (ne kadar sevmesemde) arasından birini seçersen sıkıntı olmaz .
Bana da öyle geliyorV20 de her an sorun çıkacakmış gibime geliyor ya hayırlısı![]()
Samsung onermemenizin nedeni ne almak istemiyorum ama yinede nedenini bilmek isterimXZ , V20 , Mate 9 , iPhone 7 Plus (ne kadar sevmesemde) arasından birini seçersen sıkıntı olmaz .
iPhone artık almam fiyatında değilim sadece artık bence alinmaz..XZ , V20 , Mate 9 , iPhone 7 Plus (ne kadar sevmesemde) arasından birini seçersen sıkıntı olmaz .
Aynen samsung ta iyi gider ama 4 cok zor.Bana da öyle geliyor
--- Gönderi Güncellendi ---
Samsung onermemenizin nedeni ne almak istemiyorum ama yinede nedenini bilmek isterim
--- Gönderi Güncellendi ---
iPhone artık almam fiyatında değilim sadece artık bence alinmaz..
Kesinlikle ve eskiden beri benim için hep kötü bir tarafı oldu samsung un bu yüzden bir daha samsung almam.XZ , V20 , Mate 9 , iPhone 7 Plus (ne kadar sevmesemde) arasından birini seçersen sıkıntı olmaz .
Fiyat önemli değil.4 yıl dayanacak en ucuz telefon Redmi Pro bence.
Olsun.Fiyat önemli değil.
Başlıkta da belirttiğim gibi 4 yıl gidecek bir telefon almak istiyorum. Aklımda Sony Xperia XZ var ayrıca XZ hakkındaki görüşlerinizi de almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler![]()
Uzun süre (3-4 yıl ) güncelleme alayım ve stabil kullanayim dersen iPhone öneririm , ama 2 yıl güncelleme alsa yeter gerisini öyle kullanırım dersen Xz,S7 edge , mate 9 gibi cihazlar alabilirsin. Butçen varsa 2017 cihazlarınida bekleyebilirsin.Başlıkta da belirttiğim gibi 4 yıl gidecek bir telefon almak istiyorum. Aklımda Sony Xperia XZ var ayrıca XZ hakkındaki görüşlerinizi de almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler![]()
Tabi bunlar arasında ben olsam düşünmeden 1. sırada Mate 9 , 2. sırada V20 alırdım (ses kalitesi düşünmüyorsanız gerek yok)XZ , V20 , Mate 9 , iPhone 7 Plus (ne kadar sevmesemde) arasından birini seçersen sıkıntı olmaz .
4 Sene stabil şekilde kullanabileceğin tek sistem İos'dir. O yüzden İphone 6s'e bakmanı öneririm.Başlıkta da belirttiğim gibi 4 yıl gidecek bir telefon almak istiyorum. Aklımda Sony Xperia XZ var ayrıca XZ hakkındaki görüşlerinizi de almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler![]()
Hiç alakası yok benim LG G2m var 3 sene oldu hala takır takır calısıyor . Android 7.1.1 (ROM) ile de şuan ki telefonlardan hala performans olarak hızlı (arayüzde) , android artık eski android değil 6 senede olsa arıza cıkmadığı sürece cihaza bişe olcağını düşünmüyorum .4 Sene stabil şekilde kullanabileceğin tek sistem İos'dir. O yüzden İphone 6s'e bakmanı öneririm.
Siz rom yüklemişssiniz. Kendi orjinal yazılım android'de bir süre sonra şişiyor.Hiç alakası yok benim LG G2m var 3 sene oldu hala takır takır calısıyor . Android 7.1.1 (ROM) ile de şuan ki telefonlardan hala performans olarak hızlı (arayüzde) , android artık eski android değil 6 senede olsa arıza cıkmadığı sürece cihaza bişe olcağını düşünmüyorum .
Kendi romundada şişmiyor . Ablamdaki G2 orijinal rom kasmıyor , hiç deneyimlediniz mi ? Böyle bir şey de konuşuyorsunuz (Samsung S6 önceki telefonları saymayın) diğer markalar içinde aynısı geçerliSiz rom yüklemişssiniz. Kendi orjinal yazılım android'de bir süre sonra şişiyor.
Deneyimledim. G2,G3,G4 hepsini denedim.Kendi romundada şişmiyor . Ablamdaki G2 orijinal rom kasmıyor , hiç deneyimlediniz mi ? Böyle bir şey de konuşuyorsunuz (Samsung S6 önceki telefonları saymayın) diğer markalar içinde aynısı geçerli
O zaman LG bana özel bir seri üretmişDeneyimledim. G2,G3,G4 hepsini denedim.