4 yaşındaki çocuk, dövülerek komaya sokuldu

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2

Amasya'da, yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve "merdivenden düştü" denilen 4 yaşındaki çocuğun dövülerek komaya sokulduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, 4 yaşındaki A.K. merdivenden düştüğü gerekçesiyle Anne Betül K. (24) ve erkek arkadaşı Yılmaz Y. (29) tarafından Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesi'ne getirildi. Acil olarak müdahale edilen çocuğun ön tetkikleri yapıldığı sırada, çocuğun düşme sonucu vücudundaki yaraların oluşmayacağını gören doktorlar, durumu polise bildirdi.

Yapılan incelemenin ardından çocuğun darp edildiği ve vücudunda eski ve yeni ağır yaraların bulunduğu belirlenmesi üzerine Anne Betül K.'nin erkek arkadaşı Yılmaz Y., polis tarafından gözaltına alındı.

Durumu ağır olan, travma geçirdiği belirlenen ve bilinci yarı açık olan 4 yaşındaki çocuk, iç kanaması da olması nedeniyle Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. İlk belirlemelerde kulak arkasında kesilme, başında ve vücudunda darp sonucu oluşmuş yeni, eski ağır yaralar, neyle yapıldığı henüz belirlenemeyen çeşitli yaralar ve ciğerinde ağır hasar oluşan minik çocuğa acil müdahale yapıldı.

Çocuğuyla birlikte hastaneye gelen anne, çocuğunu ve kendisinin yüzünü saklayarak görüntü alınmasını engellemeye çalışırken, üniversite doktorları da ilk belirlemelerde çocuğun vücudundaki yaraların düşme sonucunda oluşmayacağı kanaatine vardı. Olayla ilgili Sosyal Hizmetler, Adli Tıp ve Çocuk İstismarı Birimlerine haber verildi.
http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Life&id=A101208E&date=10Aralik2007

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
tabi gücü çocuğa yetmiş ayıp be 4 yaşında çocuğa yapılırmı onu daha beter hale sokmak lazım

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
İnsanlıktan nasibini almamış bunlar.

hellish

Profesör
Reaksiyon puanı
0
yazık ya bu insanlara ama yok insan değil bunlar yazıklar olsun böyle bir anneye dünyanın sonu gelmiş ah bana bi verseler ben ne yaparım da neyse .... (&) (&) (&)

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Ben böylelerine anne demek bir yana dursun insan olarak bile göremiyorum küçücük bir çocuktan ne istenir yaa yok yok kadının tedavi görmesi şart...

Birşeyler yapılmalı çocuklarımız böyle insanların elinde büyümemeli....

ESDİEN

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Hadi diyelimki adam psikopat annesi nasıl izin vermiş böyle bişeye