4 yaşındaki çocuğun "Tanrı" ile karşılaşması

takein

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
aynen katılıyorum bence adamın eleştirdiği din değil aktarım şekli

bu tip meseleleri anlatırken üslup çok önemli...

---------- saat 10:54 eklendi ---------- önceki mesaj saat 10:50 eklenmişti ----------

cem karaca küçükken babası tarafından camiye götürülüyor. vatandaşın biri namazda böyle oturulmaz deyip cem karacanın sakat olan ayağının incinmesine neden oluyor ve cem karaca hayatının bir bölümünü ateist olarak geçirdi. şimdi dört yaşındaki çocuğun zihnini böyle karıştırırsan, tanrı isayı seviyor deyip onun çarmıha gerilmiş heykelini gösterirsen, o senin günahların yüzünden bu hale geldi dersen, sonsuz ateşte yanacaksın dersen içine düşeceği psikolojik durumu düşün artık.

palam

Doçent
Reaksiyon puanı
4
hristiyanlığın neden terkedildiğini adam alaycı bir dille anlatmış. acaba o videoda gülenler arasında kendi halini düşünen var mıdır bilemiyorum.

icaz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
boşluklarını gayet güzel ortaya çıkarmış

KirliSinek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
cem karaca küçükken babası tarafından camiye götürülüyor. vatandaşın biri namazda böyle oturulmaz deyip cem karacanın sakat olan ayağının incinmesine neden oluyor ve cem karaca hayatının bir bölümünü ateist olarak geçirdi. şimdi dört yaşındaki çocuğun zihnini böyle karıştırırsan, tanrı isayı seviyor deyip onun çarmıha gerilmiş heykelini gösterirsen, o senin günahların yüzünden bu hale geldi dersen, sonsuz ateşte yanacaksın dersen içine düşeceği psikolojik durumu düşün artık.

Ben sadece kim olduğunu soranlar için kim olduğunu söyledim ve ateist ibareresinide bilinmesi için söyledim .. kendi fikrimide soracak olursan değil 4 yaşındaki çocuğa 44 yaşındaki adama bile yapılsa bu farketmez bütün dinlerin hepsi birbirinden saçmadır.