4 Telefondan kararsız kaldım yardım

Hangisi daha uzun süre götürür.

• Sony XPERİA Z5

Kullanılan: 4 11.8%
  • Samsung Galaxy S7

Kullanılan: 21 61.8%
  • Samsung Galaxy Note 5

Kullanılan: 5 14.7%
  • İphone SE

Kullanılan: 4 11.8%

• Kullanılan toplam oy
    34

Ahmet Kaan Uzman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
1 haftaya kadar yeni telefon alacağım. Telefonu çok sık kullanırım vazgeçilmezim diyebilirim.Müzik dinlerim.Güzel ağır grafikli oyunlardan oynarım. Sosyal medyada gezinirim. Fotoğraf çekinir yüklerim.Telefonu uzun ömürlü ve temiz kullanmaya özen gösteririm. Bu telefonların arasından hangisini seçersem sizce daha iyi yapmış olurum yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler şimdiden.Bu arada sizin aklınızda önerebilceğiniz varsa söyleyebilirsiniz. Fakat bilindik markalı olsun.Aklımda olan modeller:
Sony Xperia Z5
Samsung Galaxy S7
İphone SE
Samsung Galaxy Note 5

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Merhaba;

Bu modeller arasında uzun kullanım stabil bir cihaz istiyorsanız tabikide çok güçlü ve size sıkıntı çıkartmaycak iphone SE.

Fakat android istiyorsanız bu cihazlar arasında en güçlü ve diğer özellikler bakamından kamera ip68 sertifikası vs s7 ön plana çıkıyor. s7 haricinde de Lg G5 öneririm s7 den daha güçlü ve uzun kullanımda sd820 işlemcisinin hem uygulamalarla uyumu hem rom çeşitliği bakımından size daha kolaylık sunacaktır s7 den de fiyatı daha uygun tabiki birtek işlemci değil usb type-c bağlantısı çift kamera ile fotoğraf ve videolarda değişik bir deneyim fırsatı.

Şunuda belirtmeliyim s7 tasarım olarak Lg g5 den daha üatün bir cihaz cam tasarım olması ve ip68 sertifikası önemli. Tavsiyem s7 yönündedir s7 olmazsa Lg G5.

Unknown User

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,238
avrupa ülkelerinde exynos 8890 işemcisi kullanılıyor.
Bunu bilmiyordum, ama ben de size katılıyorum g5 veya s7 bayaa iyi telefonlar artık özelliklerine değil de tasarıma göre hangisini beğenirse onu alır arkadaş

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Bunu bilmiyordum, ama ben de size katılıyorum g5 veya s7 bayaa iyi telefonlar artık özelliklerine değil de tasarıma göre hangisini beğenirse onu alır arkadaş

Aynen öyle iki cihazda üzmez direkt tasarım farkı ortaya çıkıyor.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
İos diyorsan SE, Android diyorsan S7 ki aralarında en iyisi ;) diğer ikisini listeden silebilirsin...

M

Murat Burç

SDN Okuru
S7 veya note 5 diğer ikisi boş telefonlar özellikle SE ayrıca zaten senin oyun oynarim kısmın direk eletiyor onu
S7 ile note 5 arasında ise kesinlikle s7

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Evet boş telefonlar özellikle SE a9 var fakat 640p ekranda a9 ile ne yapabiliriz ?
Aynen öyle bir de ekran boyutu var 4" yetmiyormuş gibi çözünürlük o kadar iyi değil bence sadece o zamanın devrim nitelikli telefonu 5S in günümüze ayak uydurmaya çalışması gibi bir telefon olmuş ilaha bir ios tecrübesi istiyorsa alabilir ama bu listede (özellikle konu sahibinin ihtiyaçlarına göre) S7 başı çekiyor :);)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Aynen öyle bir de ekran boyutu var 4" yetmiyormuş gibi çözünürlük o kadar iyi değil bence sadece o zamanın devrim nitelikli telefonu 5S in günümüze ayak uydurmaya çalışması gibi bir telefon olmuş ilaha bir ios tecrübesi istiyorsa alabilir ama bu listede (özellikle konu sahibinin ihtiyaçlarına göre) S7 başı çekiyor :);)
SE donanım yazılım uyumu olarak zirvede olabilir. SE'nin durumu şu elinizde Maxwell mimarili bir GTX TİTAN X'iniz var 720pde oyun oynuyorsunuz.Yav kardeş elimde TİTAN X var 4k gta 5 zorlayan kart napıcam 720pyi
S7'nin durumu ise GTX 1080 ile 4K 30-40 fps oynamak gibi birşey yeterince performanslı ama kalitenin zirvesinde
Oyunlar için bu benzetme açıklayıcı olmuştur umarım

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
SE donanım yazılım uyumu olarak zirvede olabilir. SE'nin durumu şu elinizde Maxwell mimarili bir GTX TİTAN X'iniz var 720pde oyun oynuyorsunuz.Yav kardeş elimde TİTAN X var 4k gta 5 zorlayan kart napıcam 720pyi
S7'nin durumu ise GTX 1080 ile 4K 30-40 fps oynamak gibi birşey yeterince performanslı ama kalitenin zirvesinde
Oyunlar için bu benzetme açıklayıcı olmuştur umarım
Aynen öyle, bu yeterince açıklayıcı bir örnek oldu :D bu arada nick'iniz ne zaman değişiyor sizin ?:);)

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
X serisine göz at,Z'ye bulaşma.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Galaxy S7 tavsiye ediyorum bu cihazlar arasindan en iyisi o

Scarneep

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Öncelikle SE yi ele çünkü 4" lik ekranda ağır oyun oynasan bile zevk almazsın.Note 5 de kullanılabilir ama sd kart yok samsung olsun dersen s7. Sony dersen z5 . Bugün bir tanıdığımda gördüm. Z5 premium vardı. Telefonun ısınmadığını söyledi. S7 donanımına göre diğer amirallerden ucuz. Htc10 dan mesela.. S7 alınır z5 de alınır. Senin için seçenekleri daralttım gerisi sana kalmış. :)

KADx304RCANGMC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
ben de onu soracaktım x304 yazan yerde aslında i harfi vardı ama hesabı açtıktan sonra böyle oldu nasıl düzeltirim bilemiyorum.

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
S7 al her ama hoparlör'leri üzebilir.