4 Ocaktan sonra sınavlar olurmu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SND Anonim 5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

4 ocaktan sonra sınavlar olurmu?

• 4 ocakla 25 ocak arasında yapılır

• Tamamen iptal olur

• Ertelenir

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
S

SND Anonim 5

SDN Okuru
Lise 3e gidiyorum şuan ki duruma göre 4 ocakla 15 tatil (25 ocak) arasında yapılacak dendi sınavlar ancak vaka sayıları şuanda çok fazla sizce yapılırmı ziya selçuk en az 1 sınav yapmak istiyoruz dedi ancak tahmininiz nedir 15 tatilden sonrayamı atılır tamamen iptalmi olur yorumlarınızı bekliyorum
Not: aranızda eğitimci varsa yorumunda belirtirse sevinirim?
Bizim okulda sadece 10 ve 11ler 1. Sınavları olmadı hiç sınav yapmayan okullarda varmış
Ve şuanda bize sokağa çıkma yasağı var

wpa_supplicant

Profesör
Reaksiyon puanı
6,547
Lise 3e gidiyorum şuan ki duruma göre 4 ocakla 15 tatil (25 ocak) arasında yapılacak dendi sınavlar ancak vaka sayıları şuanda çok fazla sizce yapılırmı ziya selçuk en az 1 sınav yapmak istiyoruz dedi ancak tahmininiz nedir 15 tatilden sonrayamı atılır tamamen iptalmi olur yorumlarınızı bekliyorum
Bizim okulda sadece 10 ve 11ler 1. Sınavları olmadı hiç sınav yapmayan okullarda varmış
İnşallah olmaz

wpa_supplicant

Profesör
Reaksiyon puanı
6,547
Valla olursa ben muhtemelen 10. Sınıfta kalırım

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,230
Belli olmaz. Bakan bile ne yapacağını bilmiyor. Şu senaryoyu düşünüyoruz, şöyle yapmak istiyoruz, okullar açılsın istiyoruz... Hâlimize yazık.

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,231
Yapılmaz. Günlük vaka sayısı ve günlük vefat sayısı çok yüksek. Ama genede yapılacakmış gibi çalışmak lazım. Uzaktan eğitimden ötürü çok fazla verim kaybı oldu.

S

SND Anonim 5

SDN Okuru
Valla olursa ben muhtemelen 10. Sınıfta kalırım
Ben hiç bişey anlamıyorum derslerden 1 haftadır başladım derslere sınav var diye günde 10 12 saat arası çalışıyorum ama 0 verim alıyorum okul dersleri bana göre zaman kaybı bağlantı vs kopuyor sürekli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belli olmaz. Bakan bile ne yapacağını bilmiyor. Şu senaryoyu düşünüyoruz, şöyle yapmak istiyoruz, okullar açılsın istiyoruz... Hâlimize yazık.
Ya en azından hangi konuların çıkcağı söylensin biz 1. Sınavları olmadık 3 aylık konu birdenmi çıkcak spn konularmı çıkıcak hiçbi türlü açıklama yapılmıyor bizi düşünen yok

Olmaz. 30K vaka varken açılmaz.
NOT: Dün de söylemiştim
İnşallah

22 ocakta karne verilecekmiş eçzşeözleöxleöxöeöx

Ekli dosyalar

• Screenshot_20201213_162109_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20201213_162109_com.android.chrome.jpg
    79.4 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleyen moderatör: