• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

4 koltuklu Lamborghini geliyor

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
Dört koltuklu Lamborghini Aventador GT konsept, Cenevre Oto Fuarı’na hazırlanıyor.

lambo1.jpg

Üstü açılır versiyonu 2013’te satışa sunulacak.

Yaklaşık bir hafta önce Lamborghini’nin icra kurulu başkanı Stephan Winkelmann, Aventador için birçok planı olduğunu açıklamıştı. Lamborghini’nin en güzel modellerinin başında gelen aracın üstü açılır versiyonunun çok yakında geleceğini zaten biliyorduk, ancak Aventador sınıfını kalabalıklaştıran yeni üyelerin cabrio ile sınırlı kalmayacağı açıkça ortada!
Ünlü araba dergisi CAR, gelecek yıl Cenevre Otomobil Fuarı’nda Aventador’un dört koltuklu GT modelini, bir konsept tadında görebileceğimizi yazdı. Süper arabalar kategorisine öncülük eden aracın bu üçüncü versiyonunun daha uzun bir dingil mesafesine sahip olması ve daha uysal bir stile ayak uydurması bekleniyor.
Ne yazık ki, yolda olan bu konseptin üretim versiyonunu görüp göremeyeceğimize dair henüz bir bilgimiz yok.

Roadster versiyonu gibi, bu araçta 6.5 litrelik V12 motordan güç alacak ve 690 beygirin yanı sıra 650 Nm tork üretebilecek. 7 vitesli bir aktarıma sahip olacak aracın sürüş sistemi ise dört çeker olacak.

lambo-aventador-4-koltuk-gt-800x533.jpg

lambo-aventador-4-koltuk-gt_1-800x533.jpg

lambo-aventador-4-koltuk-gt_2-800x533.jpg

lambo-aventador-4-koltuk-gt_3-800x533.jpg

lambo-aventador-4-koltuk-gt_4-800x533.jpg

lambo-aventador-4-koltuk-gt_5-800x533.jpg

lambo-aventador-4-koltuk-gt_6.jpg

lambo-aventador-4-koltuk-gt_7.jpg

lambo-aventador-4-koltuk-gt_8.jpg

lambo-aventador-4-koltuk-gt_9.jpg

kaynak

Dizel de yapsınlar bari az yaksın... Arkasına römork da takılabilsin ve tabiki teybi çıkabilsin! Çalınır falan mazallah

Tofaşa değişmem bu arabayı bi kere parçası bulunmuyor arkadaş.

arkadaş bu arabadan bende de olsun başka bir araba istemem

çok yakıyor tavsiye etmiyorum. 97 corolla alın bunun yerine yedek parçası kolay bulunuyor en azından tasarım az buçuk benzer

Bizim sokakta da park sorunu var alamayız :)

Bizim de paramız yok alamayız.
Biraz gerçekçi olun yav:D

allah razı olsun. Sırf 2 koltuk var diye almıyodum

fıstık yeşili rengi varsa alırım yoksa kalsın gardaş bana göre değil:)

Araba koleksiyonuma katıyorum hemen ön sipariş verdim.. :D

Kalkışta çok pati çektiririm, kalkması bi dert durması bi dert. Yok kalsın sağolasıınn, iyi günler :D

Dizel de yapsınlar bari az yaksın... Arkasına römork da takılabilsin ve tabiki teybi çıkabilsin! Çalınır falan mazallah
He birde lpg lide olsun deseydiniz tam olurdu.:laugh:
Zaten bende 4 koltuklusunu bekliyordum yıllardır.Bu Güne kadar Lamborghinim olmadıysa bundandır ha sakın yanlış anlamayın.:mrgreen::laugh:

Motorun içine mi oturacak diğerleri? :)

Herkes almam da almam, adamlar duysa biz hiç satamıycaz bu arabayı deyip telaşa düşecekler.
Ben alırım arkadaş ama bir zaman vermiyorum şimdilik, kısmet.. :)