kullanıcı
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
DarkLady dedi ki:ya gelen var gelemeyen varr açmayın şu konuyu ulu ortaa![]()
Misafir ol gel bana, börekler açayım sana. ^^
DarkLady dedi ki:ya gelen var gelemeyen varr açmayın şu konuyu ulu ortaa![]()
hellish dedi ki:Yaaa arkadaşlar bende gelmek istiyomm :*
Ama 3 mayıs cumartesi günü arkadaşlarla antikköye gidiyoruzzz
Ne olcak şimdi offf yaaa :S
ne demek istediğimi tam olarak anlayamadım bir sorunun varsa kendi kendine hallet nereye ne yazacağım seni hiç ilgilendirmezRE_6 dedi ki:seçimini yaparsın istediğin yere gidersin olur biter.buraya yazmana gerek var mı![]()
mila12 dedi ki:hellish dedi ki:Yaaa arkadaşlar bende gelmek istiyomm :*
Dur ben taktik verem antikköye gidiyoz diye onları adalara götür sen![]()
evet aslında fena olmazmila12 dedi ki:hellish dedi ki:Yaaa arkadaşlar bende gelmek istiyomm :*
Dur ben taktik verem antikköye gidiyoz diye onları adalara götür sen![]()
hellish dedi ki:ne demek istediğimi tam olarak anlayamadım bir sorunun varsa kendi kendine hallet nereye ne yazacağım seni hiç ilgilendirmezRE_6 dedi ki:seçimini yaparsın istediğin yere gidersin olur biter.buraya yazmana gerek var mı![]()
krasiv dedi ki:Yaw benim şirineye sözüm var yaa gelmem lazım 4 mayıs ta da düğün var 3 mayıs olsa süper olur![]()
krasiv dedi ki:Yaw benim şirineye sözüm var yaa gelmem lazım 4 mayıs ta da düğün var 3 mayıs olsa süper olur![]()
krasiv dedi ki:İş yerinden arkadaşım gitmezsem ayıp olur bi güzellik bekliyorum sayın sdn mümkün olabilirse..
red-bird dedi ki:3 mayıs bi ihtimal bende katılabilirdim ama olsun kısmet ne ise onu yaşıcaz![]()
;D :} ;DTroy dedi ki:red-bird dedi ki:3 mayıs bi ihtimal bende katılabilirdim ama olsun kısmet ne ise onu yaşıcaz![]()
ne yani sen gelmio musun şişko?
Troy dedi ki:red-bird dedi ki:3 mayıs bi ihtimal bende katılabilirdim ama olsun kısmet ne ise onu yaşıcaz![]()
ne yani sen gelmio musun şişko?
Troy dedi ki:sen bilmiyosun titanyum, şimdi biz ne ile gideceğiz? vapur.
bu vapur denen toplu taşıma aracı belli bir ağırlık olmazsa tüy gibi her yere gidebilir.
o nedenle red-bird gibi şişko kızlara her zaman ihtiyacımız var.
yakıt biterse kürek çektiricem onlara (&![]()
Troy dedi ki:sen bilmiyosun titanyum, şimdi biz ne ile gideceğiz? vapur.
bu vapur denen toplu taşıma aracı belli bir ağırlık olmazsa tüy gibi her yere gidebilir.
red-bird dedi ki:Troy dedi ki:sen bilmiyosun titanyum, şimdi biz ne ile gideceğiz? vapur.
kurban ol sen benim gibi kızlara :*
ay tabi yaa bende diyorum neden bu kadar ısrarlı gelmicekmisin die soruyo, gidiş geliş kolay olsun die... Ama bişiyi unuttun Troy ya vapur batarsa :}
titanyum teşekkür ederim sana![]()