emelden
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 8
Şirineee sen kesin gidiyorsun da ben kaldım değil mi? 

emelden dedi ki:Şirineee sen kesin gidiyorsun da ben kaldım değil mi?![]()
*SiRiNe* dedi ki:emelden dedi ki:Şirineee sen kesin gidiyorsun da ben kaldım değil mi?![]()
yok canım benimki de kesindeğil tarihe bağlı
gel sende işte bak troydan rica ettim tarih için bakalımmm ;D
ne biçim erkeksin sen. bide 27 yaşında olucankullanıcı dedi ki:Buluşma mı? Korkuyorum ben gelmeyeyim. :S
*SiRiNe* dedi ki:emelden dedi ki:Şirine ne oluyor yaa nereye gidiyorsun? Hani biz tatile gidecektik. Hani aynı otelde, aynı odada kalıcaktık. Ne oluyor şimdi Adana falan?![]()
canım merak etmeee unutmadım agustosta o
şimdi seni buraya bekliyorummmm.
yaa bari 10 mayıs gibi olsun Emelde gelir Troy olar mı..?
Alengirli İşlerin Adamı dedi ki:Troy son tarih belli olunca ilk mesajı editleyip yazarsın dimi? Ben de gelmek isterim mümkünse :#
RE_6 dedi ki:ne biçim erkeksin sen. bide 27 yaşında olucankullanıcı dedi ki:Buluşma mı? Korkuyorum ben gelmeyeyim. :S
kullanıcı dedi ki:İkinci 12 şanslı üye arasındaydım, kayıp verildi ben gittiğim içim.![]()
Troy dedi ki:şirine, öyle bi sölüosun ki sana hayır derken üzülüorum
biz daha erken toplanalım derim.
Ayıp olmuyor mu? İlla kızlar mı birşey yapacak. Bayıl paraya sen de bişiler getir. Voleybol topunu ben getiririm.Troy dedi ki:Kızlar boş gelmesin o zaman adalara gidicekse. Pasta börek çörek.
kullanıcı dedi ki:Adalar çok güzel fikir. Sabah 7'de buluşuruz, atlarız vapura gideriz, mis gibi havada kahvaltı yaparız. (S)
dnzz dedi ki:kullanıcı dedi ki:Adalar çok güzel fikir. Sabah 7'de buluşuruz, atlarız vapura gideriz, mis gibi havada kahvaltı yaparız. (S)
bu adalara nasıl gıdıyoruz nerden bınıyoruz kac dk suruyor.kız arkadasımla gıtmeyı planlıyorumda kaybolmayalım yola cıkarsak
dnzz dedi ki:kullanıcı dedi ki:Adalar çok güzel fikir. Sabah 7'de buluşuruz, atlarız vapura gideriz, mis gibi havada kahvaltı yaparız. (S)
bu adalara nasıl gıdıyoruz nerden bınıyoruz kac dk suruyor.kız arkadasımla gıtmeyı planlıyorumda kaybolmayalım yola cıkarsak
Troy dedi ki:4 Mayıs bana da uygun gibi görünüyor.
Pazar.
kullanıcı dedi ki:Mayısa kalmasa? :^) ya da kalsa mı?![]()
kullanıcı dedi ki:dnzz dedi ki:kullanıcı dedi ki:Adalar çok güzel fikir. Sabah 7'de buluşuruz, atlarız vapura gideriz, mis gibi havada kahvaltı yaparız. (S)
Burada Kabataş-Kadıköy-Bostancı-Adalar için saatler bulabilirsin. Varılacak adalara göre değişir kaç saat süreceği.