4 bin bütçe msi 17.3 inç. Yorum lütfen :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan samm4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

samm4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MSI GP72 LEOPARD PRO CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-8GB-1TB HDD-17.3''-GTX950M 2GB-W10

arkadaşlar bilgisayar bu. ekranı büyük olmasını istiyorum kesinlikle bu kadarda bütçem var 4 bin yani. direk mağazadan almak istediğim için bunu düşündüm. internet üzerinden tabi daha düşük fiyatlar mümkün. soğutma ekran kartı vs. olsun oyunları yüksek grafikte oynamak istiyorum sizce nasıl bunun için?

Korhan Uludağ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Bazı Arkadaşlar Hani Diyorya Bütçem Bu Sistem Önerisi. Bende Moderatörler için şu şarkıyı tasarladım Bakarsanız İyi Olur ve okadarda yazdım yani beğenebilirsiniz

Bütçeni Söyle bana fiyatı ne kadar
Bendeki Yürek Ul*n Allahına kadar
Bütçem 1500 Herkez Duysun
RX 480 Almassan kudurursun
Palavra anlat bundan banane
Sen Mektup Yaz Haydar Dümene.
Bütçem Buysa Herkez Duysun
Moderatorlar bana sistem bulsun

Moderatörlerin Dilinden :D sİSTEM ÖNERİSİ DİYORLAR YA Hani Bütçem falan D

Korhan Uludağ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Laptop Alacağınıza Renkli Kendi emeğinizle bilgisayar toplayın bunuda benmi söyleyeyim ya :D

Korhan Uludağ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Alıcaksınız Notebook'u Üstünde Meyve suyu içerken dökülecek Anakart yanıcak Sonra 4000 Tl Çöpe Gitti Bence Bilgisayar toplayın ya

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Laptop Alacağınıza Renkli Kendi emeğinizle bilgisayar toplayın bunuda benmi söyleyeyim ya :D
Arkadaşın taşıma zorunluluğu olabilir.
MSI GP72 LEOPARD PRO CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-8GB-1TB HDD-17.3''-GTX950M 2GB-W10

arkadaşlar bilgisayar bu. ekranı büyük olmasını istiyorum kesinlikle bu kadarda bütçem var 4 bin yani. direk mağazadan almak istediğim için bunu düşündüm. internet üzerinden tabi daha düşük fiyatlar mümkün. soğutma ekran kartı vs. olsun oyunları yüksek grafikte oynamak istiyorum sizce nasıl bunun için?
Monster'ın laptoplarına bakabilirsin

samm4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alıcaksınız Notebook'u Üstünde Meyve suyu içerken dökülecek Anakart yanıcak Sonra 4000 Tl Çöpe Gitti Bence Bilgisayar toplayın ya

meyve suyu dökülecek kafasıyla laptop almamakta neyin kafası anlamadım ilk defa senden duydum böyle birşeyi. şuan 4.5 senedir asus n55 kullanıcısıyım ve öyle bi sıkıntıyla karşılaşmadım allaha şükür. konuya gelecek olursan sen masaüstü tercih edersin ben laptop zevk meselesi bu.