patientia
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Sen öle gülmeyi çok mu seviyosun
Sağa sola dil cıkarıyor
Bigün adamın birisi sana dil değil başka bişi çıkarıcak dili görüceksin
Tamam tamam
Adam zenginmiş yav zarar ede ede 1 telefon değiştirmede ne akdar zarar ediyosun @mei
Ben uyarı almadım valla Konusuna göre konuş
Hiç sorma Kusuruma bakmasenin yaşın ve mesleğin ne ? her konuşan her yazan kişi senin yaş grubunda mı acaba ? her kullanıcının geliri seninle aynı mı ? benim ettiğim zarar beni sarsmıyor merak etme bu iş zevk işi.
Hiç sorma Kusuruma bakma
Beyler size bir sorum daha var doğubankta Galaxy sII fiyatını bulun bana Valla acilen şimdi lazım @real madridli @patientia @Gold Eagle @aquess1999
bugün doğubank/sirkeci ye gittim 1,250 tl dediler
1300 tl .. Pahalı değil mi ?
Hepsi buradaya güvenmiyorum hala Gidiyyorum bi mağazaya şimdiDogubankı falan boşver al S2'yi hepsiburada 'dan 1.3 TL hatta gittigidiyor da 1000tl
Hepsi buradaya güvenmiyorum hala Gidiyyorum bi mağazaya şimdi
Beeeyler @real madridli @patientia @Gold Eagle @aquess1999
Bilin bakalım ne aldım HTC aldım Ama One V Valla ben çok memnunun bana atar yapmayın niye onu aldın diye
Hiç kullanmamama rağmen Samsung Galaxy S3 çok daha iyi duruyor,Sony Xperia S'ninse görüntüsüne kanma derim,Jelly Bean'e bile yükselmedi.Ama HTC One X de çok iyi duruyor
Beeeyler @real madridli @patientia @Gold Eagle @aquess1999
Bilin bakalım ne aldım HTC aldım Ama One V Valla ben çok memnunun bana atar yapmayın niye onu aldın diye
Jelly bean'e kimse yükselmedi Nexus dışında usturuplu atalım lütfen
Hayırlı olsun sen mutluysan herkes mutlu
Bence overclock yapma.Telefon ısınmaya başlar.
Uygulamalar azcık kasıyorda Birde apk ler nası yükleniyo yardım edin looooo
Arada ne kadar fiyat farkı vardı Bu arada daha one v nin fiyatına bakmadım Söyleme o yüzden Morelim bozulmasın fiyat düşükseTıkla apk'ye kur.
Bende HTC Desire C var.Kasan uygulamaya rastlamadım.One V nasıl kasar.
Ben bunu daha kendime bile bulamadım.Arada ne kadar fiyat farkı vardı Bu arada daha one v nin fiyatına bakmadım Söyleme o yüzden Morelim bozulmasın fiyat düşükse
https://play.google.com/store/apps/...t.android.ANMP.GloftA7HM&feature=related_apps bunun apk sini atarmısın ama direk linki attt Piliss