- Reaksiyon puanı
- 159
Çok acayip vallaBilmem.
Konu telefondan avatara geldi.![]()
Ve bu konu da burada biter.Çok acayip vallaDeğiştiririm şimdi
Neyse ben s3 ümü alır xperiaya mutluluklar dilerim
![]()
Kalsın ya umrumda değilKötüde sayılmaz
Tamam iyi güzelde banı yiyip oturucaz bi köşeye![]()
Yhaa biy daha söyyemeS3 fanboy mu oldun sen büyüdün de hanimiş proton![]()
Gitme kaal yanımdaaaTutmayın beni ben gidiyorum bu konudan.![]()
Yhaa biy daha söyyeme![]()
Gitme kaal yanımdaaa![]()
Gitme daha birlikte konudan taşınacaktık![]()
Merak ediyorum antutu vb testler performans ile ilgili ne gösteriyor. http://www.youtube.com/watch?v=hL5nTprjOZQ Jelly Bean kurulu one x, galaxy s3 den daha hızlı çalışıyor. One X antutuda geçilmiş falan çok önemli değil, s3 den hızlı çalışıyorsa olay bitmiştir. [MENTION=284022]Proton[/MENTION] sen de izle bu videoyu, sense yüzünden one x kendini gösteremiyor, sensesiz jelly bean li android ve touchwizsiz jelly bean li s3. One x in daha hızlı çalıştığını ve ekranının çok daha net olduğunu kimse inkar edemezAmiral gemisi diyorsanız htcden uzak durun çünkü s3 hertürlü geçiyor. Bir tek tarayıcıda one x geçiyor. Diğer testlerde note 2 1. galaxy s3 2.
Anlamadım dediğini ama videodan anlarım belkiMerak ediyorum antutu vb testler performans ile ilgili ne gösteriyor. http://www.youtube.com/watch?v=hL5nTprjOZQ Jelly Bean kurulu one x, galaxy s3 den daha hızlı çalışıyor. One X antutuda geçilmiş falan çok önemli değil, s3 den hızlı çalışıyorsa olay bitmiştir. @Proton sen de izle bu videoyu, sense yüzünden one x kendini gösteremiyor, sensesiz jelly bean li android ve touchwizsiz jelly bean li s3. One x in daha hızlı çalıştığını ve ekranının çok daha net olduğunu kimse inkar edemez![]()
O Anormal kim oluyor ?![]()
Mesajın altındaki + işaretine tıkladığın için olabilir mi ?
Gelmedi.![]()
Hadi bakalım.Bugün geliyor![]()
Hadi bakalım.![]()
Kanka bu saate kadar gelmedin şimdi geldin ders mi çalışıyordun bu arada özel mesajtan sana bir sorum olacakPencereden bak ha
![]()
Evet ders çalışıyodum.![]()
Gerçek mi sen hiç ders çalışmazdın...
Evet ben doğuştan zekiyim.
Dışarda maç yapıyordum.
Hemde 2'ye tek.(ben tek 4-3 yendim)![]()
Gel seni de yenim.YalancıYemin et
![]()
Gel seni de yenim.![]()
Yemin et maç yaptığınaÖyle gelirim ama Sena yoksa
![]()
Nooooldu ?!
He hani o daha güzeldi.
Vallahi yaptım.Ama 3-3 bitti.![]()