4 Amiral telefon arasında kaldım

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Galaxy S3 al.S3 şuan en iyi telefon.

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
En iyisi en iyi diye diye buraya geldim zaten;
ipod touch 4g den başladım buraya kadar :D

cengaver51

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
169
kasım ayını bekle bence super modeller gelıyor 2 kere dusun acele etme

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Bekleyeceğiz artık çare yok :/

perfect61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4 Cihaz demişsin ama HTC ONE S düşün bence . En azından cihazı 10 dk kullanman yeterli .Batarya , performans , boyut olurak seni tatmin edecektir ... Yukarıda saydıgın cihazlardan sadece S3 kullanmadım ve şuanda kullandıgım cihaz ONE S .

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ben geldim :P

Dediğim gibi galaxy s3 piksek dizilimi 1 ana piksele 3 alt pikseldir, pentile olmayanlarda rg-bg dizilim vardır ve en iyisi budur. Galaxy s3 kullanıcıları programların kenarlarına pakarlarsa kırmızı mavi yeşil piksel görürler. Benim gibi hep piksele odaklanan biriyseniz beyaz ekranda bile görürsünüz. Fakat amoled oluşu film ve dizi izlerken diğer ekranlara fark atmasını sağlıyor. Ama s3'ün sd kart ve batarya avantajı var.

Htc one x şuan en kaliteli ekrana sahip. rg-bg piksel diziliminde super ips. Sense 4.0 çok yük yaratıyordu fakat sense 4.1 ile çözmüşler.

İphone4s alınmaması gereken birtelefon. iPhone istiyorsan kesinlikleiphone5 beklemelisin.
@Proton

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
S3 onerebilirim yada ekran sorun olmaz ise tabiki galaxy note 2. 2 gb ram rgb ekran dizilimi ile cok iyi bir telefon.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Samsungcular kapladı burayı :D İnada inat Xperia S en iyisi :D bu yoldan vazgeçmem

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Malzeme kalitesi olarak hiç biri One X'in yerini tutamaz. Elinize aldığınızda diğerlerini çöp diye nitelendirebilirsiniz. Ancak ne yazık ki güç tüketimi üst düzeyde. Bu yüzden şarjı bir gün bile gidemeyebiliyor.

Yalnız Amerikadan getirtme şansın varsa One XL almanı tavsiye ederim. Yeni nesil işlemci var bu yüzden daha az güç tüketiyor. Ben olsam biraz daha bekler ve geçenlerde tanıtımı yapılan donanımı da çok iyi olan suya-toza dayanıklı Sony v alırım. Zaten almayı da planlıyorum. Dayanıklılık bakımından hiç biri Sony'lerin yerini tutamaz. Uzun yıllardır farklı model sonyericsson kullandım tecrübe ile sabit bir çoğu hala çalışıyor. Resmen taş gibi cihaz yapıyor Sony.

bariscaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer Android olsun ve donanımı güçlü olsun diyosan S3 al derim.
Android olsun donanımı çok önemli değil güncellemeleri devamlı alsın ve arkasında Google gibi bir dev olsun diyosan Galaxy Nexus al derim. Ben şuan kullanıyorum S3'de test ettim 4S'de ikiside eline su dökemez.İkisinin yaptığından fazlasını çok iyi yapıyor.Tek dezavantajı benim için şarj süresi oda bütün akıllı telefonlar için geçerlidir.
S3'e 2000 yada 4S 2300 gibi bir fiyat vermektense 1000-1200 tl ye Galaxy Nexus al derim.Bütün ihtiyaçlarını yerine getirir.

EmreSntrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Huawei, Ascend D1 Quad XL daha yeni tanıtıldı batarya 2600mahmış o yüzden sarj konusunda belki bi adım önde olabilir ama gelmesine daha var. Birde 2 3 ay içerisinde çok telefon gelecek mesela windows phone'li telefonlar onlarda çok kaliteli olacak rekabet oldukça fiyat düşecektir.

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
HTC One x Al kendini farklı kıl s3 le uygulama acma arasında 0.5 sanıye fark var dıye One x den vazgecmem zaten IFA bitene kadar htc one x + veya one xxl tanıtılmassa bende one x alıcam...

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
4 Cihaz demişsin ama HTC ONE S düşün bence . En azından cihazı 10 dk kullanman yeterli .Batarya , performans , boyut olurak seni tatmin edecektir ... Yukarıda saydıgın cihazlardan sadece S3 kullanmadım ve şuanda kullandıgım cihaz ONE S .
Birbirlerinin abileri gibiler :D Düşüneceğim
Ben geldim :P

Dediğim gibi galaxy s3 piksek dizilimi 1 ana piksele 3 alt pikseldir, pentile olmayanlarda rg-bg dizilim vardır ve en iyisi budur. Galaxy s3 kullanıcıları programların kenarlarına pakarlarsa kırmızı mavi yeşil piksel görürler. Benim gibi hep piksele odaklanan biriyseniz beyaz ekranda bile görürsünüz. Fakat amoled oluşu film ve dizi izlerken diğer ekranlara fark atmasını sağlıyor. Ama s3'ün sd kart ve batarya avantajı var.

Htc one x şuan en kaliteli ekrana sahip. rg-bg piksel diziliminde super ips. Sense 4.0 çok yük yaratıyordu fakat sense 4.1 ile çözmüşler.

İphone4s alınmaması gereken birtelefon. iPhone istiyorsan kesinlikleiphone5 beklemelisin.
@Proton
iPhone ah ah :D Yaktınız beni bu gidişle xperia s alıcam :D Her telden farklı ses çıkıyor :)

Galaxy nexus 2'yi bekle hocam onu al.
Ben sadece yukarda belirttiklerimden düşünüyorum :)

S3 onerebilirim yada ekran sorun olmaz ise tabiki galaxy note 2. 2 gb ram rgb ekran dizilimi ile cok iyi bir telefon.
Oda biraz fazla büyük yav koycak yerim yok yani

Samsungcular kapladı burayı :D İnada inat Xperia S en iyisi :D bu yoldan vazgeçmem
:D bence sen uzaklaş katliam yaparlar :D

Eğer Android olsun ve donanımı güçlü olsun diyosan S3 al derim.
Android olsun donanımı çok önemli değil güncellemeleri devamlı alsın ve arkasında Google gibi bir dev olsun diyosan Galaxy Nexus al derim. Ben şuan kullanıyorum S3'de test ettim 4S'de ikiside eline su dökemez.İkisinin yaptığından fazlasını çok iyi yapıyor.Tek dezavantajı benim için şarj süresi oda bütün akıllı telefonlar için geçerlidir.
S3'e 2000 yada 4S 2300 gibi bir fiyat vermektense 1000-1200 tl ye Galaxy Nexus al derim.Bütün ihtiyaçlarını yerine getirir.
Nexus çok sıcak gelmedi dizaynı falan güncelleme çok önemli sayılmaz benim için

Huawei, Ascend D1 Quad XL daha yeni tanıtıldı batarya 2600mahmış o yüzden sarj konusunda belki bi adım önde olabilir ama gelmesine daha var. Birde 2 3 ay içerisinde çok telefon gelecek mesela windows phone'li telefonlar onlarda çok kaliteli olacak rekabet oldukça fiyat düşecektir.
6 Aydır para biriktiriyorum 2-3 ay daha bekleyemem :) telefona ihtiyacım var öğrenciyim.Şöyle küçük şatafatlı olsun yeter .Note gibi kocaman olursa nereme sokayım o telefonu ben :D
HTC One x Al kendini farklı kıl s3 le uygulama acma arasında 0.5 sanıye fark var dıye One x den vazgecmem zaten IFA bitene kadar htc one x + veya one xxl tanıtılmassa bende one x alıcam...
xxl çıkarsa fiyatı ne olur sence ?

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Birbirlerinin abileri gibiler :D Düşüneceğim

iPhone ah ah :D Yaktınız beni bu gidişle xperia s alıcam :D Her telden farklı ses çıkıyor :)

Ben sadece yukarda belirttiklerimden düşünüyorum :)

Oda biraz fazla büyük yav koycak yerim yok yani

:D bence sen uzaklaş katliam yaparlar :D

Nexus çok sıcak gelmedi dizaynı falan güncelleme çok önemli sayılmaz benim için

6 Aydır para biriktiriyorum 2-3 ay daha bekleyemem :) telefona ihtiyacım var öğrenciyim.Şöyle küçük şatafatlı olsun yeter .Note gibi kocaman olursa nereme sokayım o telefonu ben :D

xxl çıkarsa fiyatı ne olur sence ?

Türkiyede tüm amıral gemılerın cıktıgında fıyatları 2000 oluyor o sevıyede olmasını yadırgamamak gerek ama ıPhone 4s 64 gb ınatla 2500 cıvarlarında dolasıyor :)

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
XPERİA S AL SAMSUNG FANBOYLARDAN KURTUL PROTON :D Eminim pişman olmayacaksın.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ekranın sararması falan yalan , ben de almadan önce okudum sorunları dedim yandım napıcam sipariş de verdik . Bir geldi taş gibi bana mısın demiyor :D Ciddi ciddi araştırdım o ekran sararanlar taaaa :D 2011 de ilk cıkan serii'deki sorunlar imiş. Aslı yoktur yani :)

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Amiral gemisi diyorsanız htcden uzak durun çünkü s3 hertürlü geçiyor. Bir tek tarayıcıda one x geçiyor. Diğer testlerde note 2 1. galaxy s3 2.

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Ekranın sararması falan yalan , ben de almadan önce okudum sorunları dedim yandım napıcam sipariş de verdik . Bir geldi taş gibi bana mısın demiyor :D Ciddi ciddi araştırdım o ekran sararanlar taaaa :D 2011 de ilk cıkan serii'deki sorunlar imiş. Aslı yoktur yani :)
Ben korkuyorum şuan ama :D Offf of :D HTC de yüzüme gülüyo iphone4s istiyorum ama 5 çıkınca ezilcekmiş gibi bi his var içimde samsung galaxy s3 1699 tl ye alsammı acaba ? Alma diyorsunda şimdi ben telefonu kıracakmıyım :D

Amiral gemisi diyorsanız htcden uzak durun çünkü s3 hertürlü geçiyor. Bir tek tarayıcıda one x geçiyor. Diğer testlerde note 2 1. galaxy s3 2.
S4 ne zaman çıakcak s3 alıp ezilmeyelim yine :/

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben korkuyorum şuan ama :D Offf of :D HTC de yüzüme gülüyo iphone4s istiyorum ama 5 çıkınca ezilcekmiş gibi bi his var içimde samsung galaxy s3 1699 tl ye alsammı acaba ? Alma diyorsunda şimdi ben telefonu kıracakmıyım :D

Tamam senin niyetin Sony'den yana degil :D Ama ezilmeyi bir kenara bırak sonuçta amiral gemisini alıyosun Galaxy S2 sahipleri S3 cıkınca ezildi mi , hayır cok da performans farkı yok S2 den bence, o zaman ben ne yapayım Xperia S ten sonra bir sürü Xperia cıktı :D Ezildim mi hayır , Herkese göre en iyi telefon kendisinindir :)

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Tamam senin niyetin Sony'den yana degil :D Ama ezilmeyi bir kenara bırak sonuçta amiral gemisini alıyosun Galaxy S2 sahipleri S3 cıkınca ezildi mi , hayır cok da performans farkı yok S2 den bence, o zaman ben ne yapayım Xperia S ten sonra bir sürü Xperia cıktı :D Ezildim mi hayır , Herkese göre en iyi telefon kendisinindir :)
Ama en pahalısı xperia s değilmi yav ben ondan s yazdım iyidir diye :D :D Birde diyelim one x aldım o telefonun ekranına xperiadaki gibi ses dalgası yapabilcekmiyim :)

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2

Şimdi s4 çıkmasına uzun vakit var note 2 yeni çıktı daha . 2500 tl civarı çıkar zaten s4 ve uzun zaman var daha . Ezilmezsin yani . Ayrıca 5 çıksa 4s alanalr ezilmez s3 çıktı s2 alanlar ezilmedi .Hala güzel telefon.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Xperia S en ucuzu sanırım evet öyle imiş 1.598 TL dedigim gibi sana kalmış bir şey . One X aldın diyelim aynı temayı uygulayabilir misin pek bilgim yok.S3 mü One X mi dersen One X daha sıcak geliyor bana :D :D

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Şimdi s4 çıkmasına uzun vakit var note 2 yeni çıktı daha . 2500 tl civarı çıkar zaten s4 ve uzun zaman var daha . Ezilmezsin yani . Ayrıca 5 çıksa 4s alanalr ezilmez s3 çıktı s2 alanlar ezilmedi .Hala güzel telefon.
Teşekkürler :)

Xperia S en ucuzu sanırım evet öyle imiş 1.598 TL dedigim gibi sana kalmış bir şey . One X aldın diyelim aynı temayı uygulayabilir misin pek bilgim yok.S3 mü One X mi dersen One X daha sıcak geliyor bana :D :D
Valla parasıda sıcak :D
3 .http://www.gold.com.tr/U202500/Samsung-i9300-Galaxy-S3-16GB-Mavi-Cep-Telefonu :glare:
HTC http://www.vatanbilgisayar.com/Cep ...yaz)/productdetails.aspx?I_ID=60960#allImages :hammer:
Hepsi Antartikanın oyunu :devil2:

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ama performans bakımından s3 derim . Bitek browser mark testinde one x çok az bir fark atmış.

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Haydaa. Biraz bekle LG Optimus G al. S3 de dahil bütün telefonları performans olarak dümdüz eder. 2 aya kadar çıkar. Bence bunu da gözönünde bulundur.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2

Ben fiyatları hepsiburada'dan takip ediyorum o yüzden. Haklısın dedigin gibi :D Ama ben Amerikanın oldugunu düşünüyorum :D

Ayrıca telefonumuzu vergiyle alıyoruz.Türkiye olarak gümrükte cart vergisi curt vergisi . Galaxy S3 ün avrupadaki fiyatı 290 $ . Ancak Türkiyede 2000 Tl . Afedersiniz ama KAZIK ! :D

bawyera99

Asistan
Reaksiyon puanı
0
suan iphone almanın tam zamanı bir iphıone kullanıcı olarak iğhone diyorum ben :)