- Reaksiyon puanı
- 16,128
Turkcell ve vodofone da sorun yok...
Akk sonrası düşürülen hız 3 mbps den biraz daha yükseltilmesi gündemde sanırım bakalım göreceğiz.Bazılarıda yanlış anlamış en yazık ki bu 4g değil 4.5 g .Ayrıca yeni adıysa turk telekom sömürmeye devam edecek mi yoksa 1 nisan da ülkemiz adına internet için büyük yenilikler olacak mı ben hız istemiyorum 23mps zaten yetiyor akk sorunu çözülsün yeterli.
o 4,5g destekliyor ucuz lte'lilerde süpriz olacak mesela t50 de(t50 turbo hariç)...Bir şeyi merak ediyorum su an hali hazırda kullandığımız butun telefonlar 4,5G destekliyor mu ? Benim bildiğim iPhone 6 LTE desteğe sahip. Buda 4G tekabül etmiyor mu ? 4,5G icin LTE-A desteklemesi gerekmiyor mu ? Ben mi yanlış biliyorum ?
![]()
Turkcell platinum kullanıyorum. 105 lira fatura ödüyorum. Telefonum iPhone 6s hıza bakar mısın? 4.5G gelince de pek bi yarenlik olacağını sanmıyorum. Şu an Kayseri'nin merkez ilçesi ve en güzel ilçesi Talas'tan yaptım bu testi.
Katılıyorum hocam. Ülkemizde ne düzgün ki bu düzgün olsun. İnşallah yanılan taraf ben olurum da bu verdiğimiz ücretlere adamakıllı hizmet alırız.4.5G ye geçiş yapıldığında ilk zamanlar hızlar yüksek olur pek fazla destekliyen telefon olmadığından dolayı zamanla altyapıyı geliştirmez iseler 3g gibi olacak oda.
hayır 4.5g tam hız vericek 3.5g'yi sallıcak 3.5g ile karıştırmayın 4.5g lte.a yüksek teknoloji demek...
iphone6s ve 6s p o fiyatına ramen 150mbps destekliyor esas onları alanlar gıcık olucak...
o hızlar Turkcell'de mümkün ama iphone'clar kızacaklar...Görende çok hız alıcaz sanıcak.
o hızlar Turkcell'de mümkün ama iphone'clar kızacaklar...
gerçekleşecek.
iphone6s ve 6s p o fiyatına ramen 150mbps destekliyor esas onları alanlar gıcık olucak...
300mbps destekliyor. Ayrıca o hızları alamayacağız.iphone6s ve 6s p o fiyatına ramen 150mbps destekliyor esas onları alanlar gıcık olucak...
LTE.Cat9 desteği var mı? cat4 diye gördüm ve Turkcell kesin vericek o hızı en hızlı 4,5G Turkcell'in olucak.300mbps destekliyor. Ayrıca o hızları alamayacağız.
Şahsen ben umutluyum ileriki zamanlarda yaz ortalarına doğru alırız gibime geliyor.300mbps destekliyor. Ayrıca o hızları alamayacağız.
6s cat6.LTE.Cat9 desteği var mı? cat4 diye gördüm ve Turkcell kesin vericek o hızı en hızlı 4,5G Turkcell'in olucak.
http://shiftdelete.net/4-5g-destekli-telefonlar-tam-liste-63492#p=4
iphone6 ile karşmış o cat4...
Turkcell en hızlısı ama veremez. O hız teoride öyle. Baz istasyonuna sadece sen bağlı olursan olur.LTE.Cat9 desteği var mı? cat4 diye gördüm ve Turkcell kesin vericek o hızı en hızlı 4,5G Turkcell'in olucak.
http://shiftdelete.net/4-5g-destekli-telefonlar-tam-liste-63492#p=4
iphone6 ile karşmış o cat4...
o hızı vericek hiç kuşkun olmasın seve seve verecek.Turkcell en hızlısı ama veremez. O hız teoride öyle. Baz istasyonuna sadece sen bağlı olursan olur.
o hızı vericek hiç kuşkun olmasın seve seve verecek.
Ne bu şimdi.Üff hadi okuluna git
sabah erken kalkıcan şimdiden yat zihnin açılsın 4,5g daha güçlü sinyal demek her şey mümkün olcak 2016 yılındayız 1980'de değil.Üff hadi okuluna git