4.5G geçemiyorum.

fthgngr91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihazım iPhone 6 sim kartım da 4.5G uyumlu fakat hücresel veri seçeneklerinden LTE yi seçtiğimde ilk başta LTE olarak gözüküyor ama 1-2 dakika sonra tekrar 3G oluyor ve LTE ye geçmiyor. Acaba bu sorunu benden başka yaşayan var mı ? Ya da çözümünü bilen var mı ?

daltonlar3

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Evet bende de 6s var ama 4.5g seçeneği çıkmıyor. 4g seçeneği var

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Cihazım iPhone 6 sim kartım da 4.5G uyumlu fakat hücresel veri seçeneklerinden LTE yi seçtiğimde ilk başta LTE olarak gözüküyor ama 1-2 dakika sonra tekrar 3G oluyor ve LTE ye geçmiyor. Acaba bu sorunu benden başka yaşayan var mı ? Ya da çözümünü bilen var mı ?
Cekimlede alakali olabilir bazi yerlerde 3g ye geciyor bazen 4,5 g

yasuse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG G3 kullanıyorum Türkcell tarifem,sim kartım ve telefonum uyumlu fakat dün geceden beri Kayaşehir,Başakşehir,İkitelli,Bağcılar Meydan,Güngörende yaptığım testlerin hiç biri 17.64 Mbps geçmedi.
Ayarları kontrol ettim fakat hiç birinde lte seçeneğide çıkmadı.Telefon hala Otomatik GSM/WMCDA.Daha LTE seçeneğini göremedik.
Eğer bu 1 nisan şakası ise yapılmış en büyük şaka bu :) :D

DogukanBey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Evet bende de 6s var ama 4.5g seçeneği çıkmıyor. 4g seçeneği var
4.5G diye birsey yok zaten. 4G'nin hizli seklini 4.5G diye lansmanladirlar. Bundan dolayi 4G secenegi olmasi normal. 4G secenegini sececeksin ve uygun baz istasyonu bulacaksin. Bu durumda gecersin zaten . Ama henüz her yerde her mahallede 4G destekli baz istasyonlari yok.

fthgngr91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayrıca bende 4G veya 4.5G diye bir seçenek de yok. 2G, 3G ve LTE seçenekleri var sadece...

daltonlar3

Asistan
Reaksiyon puanı
13
4.5G diye birsey yok zaten. 4G'nin hizli seklini 4.5G diye lansmanladirlar. Bundan dolayi 4G secenegi olmasi normal. 4G secenegini sececeksin ve uygun baz istasyonu bulacaksin. Bu durumda gecersin zaten . Ama henüz her yerde her mahallede 4G destekli baz istasyonlari yok.

4G de test yaptım 8mb çıktı. Çok az değil mi ?

DogukanBey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
4G de test yaptım 8mb çıktı. Çok az değil mi ?
Eger gercekten 4G'de test ettiysen evet az. Bu telefonunla ilgili yada baz istasyonuyla arandaki mesafeden kaynaklaniyor olabilir. Ayrica speedtest'deki ölcüm yaptigin server ilede alakasi olabilir. Kendi Operatörünün serveri olmasina dikkat et.