Saliceliks
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar iskenderunda yaptığım anlık hızı sizinle paylaşmak istiyorum evimde sinyal kötü olmasına rağmen 75 mbs indirme 15 mbs yükleme hızına ulaştım,cihazım s6 edge plus.
resim ekleyeceğim ama evimde yaptığım sonuçtan memnun kalmadım beklentiyi düşük tutmamak için bunu koymayacağım,iki sokak ötede 3gde 22 mbs sonuç alıyordum oraya gidip 4.5g ile test yapıp resmini koyarımResimde yollarmisin![]()
mükemmel neredeyse..İstanbul, iPhone 6
![]()
75/15 lik sonuçta toplamda 90 mb gitti,sendeki hızlar nasıldı ?Dikkat edin 200mb veri indirdi bir ölçümde.
sinyal seviyesinde bir iyileştirme henüz netleşmemiş sanırım,bekleyeceğiz.Ekli dosyayı görüntüle 1996 Tekirdağ da durum neden bu kadar ? Ama 2 kademe çekiyor
İnşallah daha iyi olur bu durum pek memnun etmedi benisinyal seviyesinde bir iyileştirme henüz netleşmemiş sanırım,bekleyeceğiz.
beni son derece memnun etti,sabah 6mbs aldığım koltuğumda şu an 70-100 arası alıyorum,yeter de artar bana göreİnşallah daha iyi olur bu durum pek memnun etmedi beni![]()
Benim testte 120 mb gitti75/15 lik sonuçta toplamda 90 mb gitti,sendeki hızlar nasıldı ?
Aynen öyle,şu an aldığımız sonuçlar ciddi bir şekilde hızlandığını gösteriyor ama kesin sonucu belli bir süre sonra öğreniceğiz.Baz istasyonları yarın tam kendisine gelir yarın daha düzgün sonuçlar alırsınız diye düşünüyorum.
Birde şuan teknolojiden anlayan anlamayan her yerden speedtestr çökmüş durumda. Normalde bu kadar trafik olmaz o kotalarla.Baz istasyonları yarın tam kendisine gelir yarın daha düzgün sonuçlar alırsınız diye düşünüyorum.
Benim merak ettiğim evinde sabit fiber kullanan kişiler nasıl etkilendi bu olaydan.Birde şuan teknolojiden anlayan anlamayan her yerden speedtestr çökmüş durumda. Normalde bu kadar trafik olmaz o kotalarla.
Nasıl yanı?Benim merak ettiğim evinde sabit fiber kullanan kişiler nasıl etkilendi bu olaydan.
Turkcell de kota sorgulamaya çalışıyorum online işlemler felç.Su TT nin 10 GB hediyesini nereden sorgulayacağız ona gire bol bol test edeceğim![]()
Online İşlemler mobil uygulamasında gözüküyor. Anında tanımlandı oraya.Su TT nin 10 GB hediyesini nereden sorgulayacağız ona gire bol bol test edeceğim![]()
fiber ağlar baz istasyonlarına bağlandığı için evdeki fiber hizmetleri etkilenecek dedi yetkililer.Nasıl yanı?
fiber ağlar baz istasyonlarına bağlandığı için evdeki fiber hizmetleri etkilenecek dedi yetkililer.
gayet iyi gözüküyor
Demekki 4.5G sabit fiber internet hattı kullanıcılarını vurmadı,şanslısınızBende sıkıntı yok evdeki fiberde 25-28 arası.