Bloother
Rektör
TTNET abonesi olanlar kendisiyle beraber 5 kişiye referans olabiliyor dediler bana.Bu Avea'daki referans olayı nedir? 3 kişiye referans verme hakkım olduğunu söylüyor, bilgisi olan var mı?
TTNET abonesi olanlar kendisiyle beraber 5 kişiye referans olabiliyor dediler bana.Bu Avea'daki referans olayı nedir? 3 kişiye referans verme hakkım olduğunu söylüyor, bilgisi olan var mı?
Bu ne işe yarıyor işte, referansı verene ve referans alana faydası neler bunu öğrenmek istiyorumTTNET abonesi olanlar kendisiyle beraber 5 kişiye referans olabiliyor dediler bana.
Referans olana bir faydası-zararı yok. Referans olduğu kişi 6-10TL indirim alıyor paketten.Bu ne işe yarıyor işte, referansı verene ve referans alana faydası neler bunu öğrenmek istiyorum![]()
Olayı daha detaylandırsak?Şimdi benim 3 tane hattım var birisine referans yapsam diğer hattım indirim alır mı?
Adıma 3 hattım var. 1. hatta 3 referans verebilme şansım var. Bu referansın birisini 2. hattıma göstersem 2. hattıma indirim yansır mı?Olayı daha detaylandırsak?
Faturasız hatta referans oluyor mu? Faturasız tanıdığımın adına hattım var ona dk paketi alıyorum devamlı ona referans versem nasıl bir etki olur?olabilceğini pek sanmıyorum 3 farklı isim olsaydı mümkündü ama mümkün olmaz bence.
1 kişi, 3 ya da 5 (bana 5 dediler, sana 3 demişler) hat için referans olabiliyor. Kamusal ya da bireysel farketmiyor (paketine göre değişebilir). Kimin üzerine olduğu da önemli değil. Bir de faturasızlara olmuyor, faturalılara oluyor sadece. Faturasızlar için böyle bir kampanya duymadım.Sanırım kullandığım tarifenin aynısını referans vererk başkasınada aynı fıyattan kullandırtabiliyorum araştırdığım kadarıyla böyle bir sonuca ulaştım ama hep kamu hattından bahsediyorlar benim hattım kamu değil nasıl olacak bu olay.