4.000-8.000 TL arası laptop önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sigun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sigun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
Ben kodlama ile uğraşan bunun yanı sıra tasarım ve video edit ile amatörce ilgilenen biriyim. Bu sene üni ye başladığım için laptop ihtiyacı çekiyorum. Kullandığım programlar dolayısı ile güçlü bir laptop bakmaya çalışıyorum. Ssd ve hdd ikiside olması kesinlikle önemli. Hız ve sıcaklık konusunda bana sorun olmamalı çünkü bi render alırken alev almasını istemiyorum laptopun. Kafamda birkaç marka kara listede casper dell hp gibi bunlar dışında markalar düşünülebilir. Özet olarak güçten taviz vermeyen soğutması işlemcisi güçlü grafik kartı orta düzey olsada olur bir laptop arıyorum. Bana öneri de bulunabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Bu ürün tavsiye ederim. İçerisinde hem iyi kapasiteli bir SSD mevcut hemde 17.3". Bu arada Dell'i kara listeden çıkarın bence zira gayet iyi bir marka ki bende Dell gaming laptop kullanıyorum fakat şuan güncel ürünleri ülkemizde yok maalesef. Aslında Casper harici hiçbir marka kara listede olmamalı çünkü markadan ziyade olay modele kalıyor. Her markanın iyi ve kötü modelleri var. HP'nin de son çıkan gaming modelleri gayet kaliteli ama fiyatları biraz yüksek.

bugraatas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
28
Merhaba,
Ben kodlama ile uğraşan bunun yanı sıra tasarım ve video edit ile amatörce ilgilenen biriyim. Bu sene üni ye başladığım için laptop ihtiyacı çekiyorum. Kullandığım programlar dolayısı ile güçlü bir laptop bakmaya çalışıyorum. Ssd ve hdd ikiside olması kesinlikle önemli. Hız ve sıcaklık konusunda bana sorun olmamalı çünkü bi render alırken alev almasını istemiyorum laptopun. Kafamda birkaç marka kara listede casper dell hp gibi bunlar dışında markalar düşünülebilir. Özet olarak güçten taviz vermeyen soğutması işlemcisi güçlü grafik kartı orta düzey olsada olur bir laptop arıyorum. Bana öneri de bulunabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim
Dell'i kara listeye neden aldığınızı bilmemekle beraber size bu düşünceniz için teşekkür ediyorum.

sigun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullanıcı deneyimi açısından değerlendirdim. Laptop olarak pek verim alınamadığı söylendi bana.. kendi deneyimim yok ama bikaç arkadaşım kullanıyodu memnun değillerdi. Birde msi asus lenovo gibi güçlü markalar var diye

Ahmet Emre Toraman

Profesör
Reaksiyon puanı
391
Bu ürün tavsiye ederim. İçerisinde hem iyi kapasiteli bir SSD mevcut hemde 17.3". Bu arada Dell'i kara listeden çıkarın bence zira gayet iyi bir marka ki bende Dell gaming laptop kullanıyorum fakat şuan güncel ürünleri ülkemizde yok maalesef. Aslında Casper harici hiçbir marka kara listede olmamalı çünkü markadan ziyade olay modele kalıyor. Her markanın iyi ve kötü modelleri var. HP'nin de son çıkan gaming modelleri gayet kaliteli ama fiyatları biraz yüksek.

Bende bunu öneriyorum. Bu fiyata göre en iyi donanımlara sahip.

sigun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Cevabınız için öncelikle teşekkür ederim. Dell i arkadaş yönlendirmesi ile kara listeye almıştım ama haklısınız.. Önerdiğiniz laptop modelinde ssd 512 fakat hdd yok. Takılabiliyordur muhtemelen ama bütçemin üst sınırında olan bi laptop için içinde olmasını beklerim :) dosya boyutlarım bazen çok yüksek olabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu laptop hakkında görüşünüz nedir acaba?

Son düzenleme:

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
1050 Ti eskide kaldı. İçerisindeki işlemci de eski model yani tamamen eski bir laptop. İlk etapta taşınabilir bir HDD alın sonrasında yine 1TB SSD alırsınız artık SSD disklerin fiyatı o kadar pahalı değil bu devirde HDD kullanmak zulüm gibi.