• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

3g sorunu

saban88

Öğrenci
Vodafone hattım var samsung s5570 telefon kullanıyorum 3g de ne video ne facebook nede diğer internet kullanan ugulamalar açılıyor nette bi çözüm bulamadım yardımınızı bekliyorum.

Vodafone hattım var samsung s5570 telefon kullanıyorum 3g de ne video ne facebook nede diğer internet kullanan ugulamalar açılıyor nette bi çözüm bulamadım yardımınızı bekliyorum.

normal 2G (edge) de interneti kullanabiliyor musunuz?

evet ama bu uygulamalar için yine anı hata geçerli olyor bu arada 2.3.3 android sürümü

kardeşim telefonun özellikleri internetteki bu olayları destekliyormu buda önemli

wifi ile rahat bir şekilde her işimi hallediyorum ama 3g yi açınca ayarlarını bilmediğim yerlerimi vardır bilemiyorum işin içinden çıkamadım

Menü --> Ayarlar --> Kablosuz ve Ağlar --> Mobil Veri --> Veri Dolaşımı ve Mobil Veriyi etkinleştirmediyseniz etkinleştirin bir daha deneyin.

kardeşim o ayarlar açıktır çünkü kapalı olsa hiç internete bağlanmaz

wap ayar iste vodofone'da nasıl olur bilmiyorum ama turkcell'de wap yazıp 2222'e gönderince ayar geliyor youtube için vod ayarı internet,wap,vodofone isp olmalı.

teşekkür ederim ilginiz için demin samsung müşteri hizmetleri ile konuştum flash player desteğinin olmadığını ve bu program ile ilgili dosyayı internetten araştırma yaparak bulabileceğimi söyledi dediği zannedersem flash player programı değil onunla ilgilii başka bir dosya

yukarda erilen ayarları yaptım onun la ilgil bi problem yok

Dediğim gibi daha önce denemedim kurmadım bilmiyorum. Boş zamanda bakarım bilgi olarak iletirim.

apn turkey diye bi uygulama buldum yükledim apn ayarı yaptım çözüldü herkese teşekkürler

İpadimden 3g bağlantısı göründüğü halde internete giremiyorum. Wifiden bağlanmada sıkıntı yok, apn ayarları aynı gorunuyor ne yapmalıyım