3D Studio Max Macintosh Sürümü var mı?

kaptanzd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Max'i mac'te kullanma şansım var mı? Konu hakkında bilgisi olanlar cevaplayabilirse çok sevinirim.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Programın web sitesinde bu konu ile ilgili açıklama vardır diye düşünüyorum. Oraya baktınızmı ?

kaptanzd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Baktım ama bu tarz bir bilgi bulamadım.

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
desteği var ama şu açıklama da var,http://usa.autodesk.com/3ds-max/system-requirements/For 3ds Max 2013 or 3ds Max Design 2013 for Macintoshgoogle bu kadar çeviriryor,Boot Camp Sen Autodesk ® 3ds Max ® 2013 ve Autodesk ® 3ds Max bir Microsoft ® Windows ® bölümü üzerinde Mac ® bilgisayarda ® Tasarım 2013 yazılımı yükleyebilirsiniz.Sistem çift işletim sistemi yapılandırmasını yönetmek ve minimum sistem gereksinimlerini karşılamak için Boot Camp ® uygulama programı kullanmanız gerekir. Intel tabanlı Mac Pro veya MacBook ® Pro bilgisayar Mac ® OS ® X 10.5.x veya üzeri işletim sistemi Boot Camp V 2.0 veya üzeri Minimum 2 GB RAM (32-bit Windows için önerilen 4 GB, 64-bit Windows için 8 GB veya daha fazla) Windows işletim sistemi bölümü için Apple OS bölüm için minimum 20 GB disk alanı, en az 20 GB Parallels Desktop Mac Sanallaştırma Autodesk 3ds Max 2013 ve 3ds Max Design 2013 Windows işletim sistemi doğrudan önyükleme gerek kalmadan Mac yazılımı için Parallels Desktop ® ile Mac'te kullanılan, bu yüzden platformlar arasında geçiş yapmak kolaydır edilebilir.Sistemi aşağıdaki gereksinimleri karşılaması gerekir: Intel ® Core ™ 2 Duo, Intel Core i3, Intel Core i5, Intel Core i7 veya Intel ® Xeon ® işlemcili bir Mac bilgisayar Mac OS X 10.5.x işletim sistemi veya üstü Mac OS X Leopard Mac için 10.5.8 veya üzeri Parallels Desktop 7 4 GB RAM en az (32-bit Windows işletim sistemi için 6 GB sistem belleği, 64-bit Windows önerilen için 8 GB veya daha fazla) Minimum 40 GB boş disk alanı (100 GB önerilir)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Uzun lafın kısası, yukarıdaki açıklama gösteriyor ki, macte kullanabilirsiniz fakat mace pc işletim sistemi yüklemek gerekiyor. Direkt olarak mace yükleyip mac os sistemi içinde çalıştıramıyorsunuz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben internetten 3d MAx 9 for mac(dmg) indirdim. 516 mb . tanıtım sürümü olduğunu düşünmüşmüştüm. Fakat doysa yüklemeye başlarken hata veriyor. sözün kısası bende bulamadımıştım. Fake lere dikkat edin derim.