Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Dostlar 47 inch Lcd Televizyonum Var . İnternetten 3D Film İndirdim . Gittigidiyordanda 3D Gözlük Seti Almayı Planlıyorum Fakat BU Gözlüklerle İndirdiğim Filmi İzleyebilirmiyim ?
lcd nın 3d uyumlu olması lazım bosuna masraf yapma.ama söyle yapabilirsin power dvd ultra versiyonu her filmi 3d ye cevirebiliyo.bilgisayar güclü ise dene derim
ben mavi-yesil gözlüklerle bile denedim oluyo
arkadaşında dediği gibi televizyon 3d desteklimi bunu kesinleştir ve netten indirdiğin film nekadar kaliteli olur bilmem ama iyi bir gözlükle rahatlıkla izlersin.
lcd nın 3d uyumlu olması lazım bosuna masraf yapma.ama söyle yapabilirsin power dvd ultra versiyonu her filmi 3d ye cevirebiliyo.bilgisayar güclü ise dene derim
ben mavi-yesil gözlüklerle bile denedim oluyo
3d biçok film indirdim,full hd monitör ve 3 adet plastik renkli 3d gözlük,resident evil 3d yi izledim,adam gözlüğü fırlatıyor gözlük bana doğru geliyor ekran dışına çıkıyor yani sonra tekrar içeri giriyor,tabi bizimkisi yan sanayi 3d si
---------- Post added at 02:08 ---------- Previous post was at 02:06 ----------
izlersin onunla,zaten internetteki 3d filmler renkli gözlükle izlersin pc de,power pro su gerçek 3d yide direk oynatıyor