3D Çizim Programı Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan deaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

deaw

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Evet arkadaşlar herkese merhabalar. Altta verdiğim çizimleri yapabileceğim basit bir program var mı ? Bu konuda hiçbir program kullanmadım ve çizim yapmadım.
Resimler:
resim1
resim2
resim3
resim4
Not: Bölüm moderatörü [MENTION=105290]erenberk[/MENTION] konuya çağırıyım.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Evet arkadaşlar herkese merhabalar. Altta verdiğim çizimleri yapabileceğim basit bir program var mı ? Bu konuda hiçbir program kullanmadım ve çizim yapmadım.
Resimler:
resim1
resim2
resim3
resim4
Not: Bölüm moderatörü @erenberk konuya çağırıyım.

3dsmax, Solidworks, Autocad, Blender 3D, Maya 3D bu programlar ile yapabilirsin fakat bu tarz cad-cam programları daha önce hiç kullanmamışsın ve deneyimin yok ise özellikle verdiğin tarzda örnekleri yapamazsın. Yapman zor demiyorum bak yapamazsın. Verdiğin örnekler ileri düzeyde bilgi zaman ve emek isteyen çalışmalar.

makine26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni başlayacaksan sketchup veya rhino3d öneririm. Sonrası zaten kendin keşfedersin

vindovs ikspi

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Resimler:
resim1
resim2
resim3
resim4
Not: Bölüm moderatörü @erenberk konuya çağırıyım.

cinema 4d kullan öneririm blendera gelince çok karısık önermem ama blender bedava yani c4d crack yapıp kullanabilirsin

harunlionel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Autocad gibi bir programda biraz bilgi sahibiysen Inventor veya Solidworks tavsiye ederim. Ama verdiğiniz örnekler çok üst düzey çalışmalar. Her babayiğidin haddi değil yani

vindovs ikspi

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Autocad gibi bir programda biraz bilgi sahibiysen Inventor veya Solidworks tavsiye ederim. Ama verdiğiniz örnekler çok üst düzey çalışmalar. Her babayiğidin haddi değil yani
cinema 4d zor bir program gibi görünsede 4-5 videoda programı ezberliyosun karısıkda değil ideal yani

Herşeyden Anlar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aurora 3d Animation Makeri deneyebilirsin full yapmak için youtubeden bak