Filsuk
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Windows 10 antimalware service executable var o baya zorluyor diye biliyorumBen de öyle yanlışlara düştüm. Bilgisayarın arka planında her zaman çalışıyor. Windows kullanıyorsan Windows Defender Güvenlik Merkezi işini görür.
Donanımları %100'e kadar kullanıyor.Windows 10 antimalware service executable var o baya zorluyor diye biliyorum
Katılıyorum eğer illegal işler yapmıyorlarsa ve AdBlock Plus eklentisini de kullanıyorlarsa virüs bulaşması oldukça zor.Antivirüs programlarına karşıyım, bilgisayar üzerinde değişik işler yapmıyorsanız bir gereği yok.![]()
Misal?Bunun yerine piyasada bilinen bir antivirüs kullanılırsa daha mantıklı olacaktır.
Windows Defender Güvenlik Merkezi Crack'le Virüsü Ayırt EtmiyorBen de öyle yanlışlara düştüm. Bilgisayarın arka planında her zaman çalışıyor. Windows kullanıyorsan Windows Defender Güvenlik Merkezi işini görür.
Crack da illegal bir olay.Misal?
Windows Defender Güvenlik Merkezi Crack'le Virüsü Ayırt Etmiyor
Ben Sana Resmi Demedim KiCrack da illegal bir olay.
cihazın Windows kaçBen Sana Resmi Demedim Ki
Windows Defender Güvenlik Merkezi Crack'le Virüsü Ayırt Edemediğinden Kullanmıyorum Dedim![]()
Kesinlikle öyle, standart kullacınılar için defender bile fazla, antivirüs programlarını kurup kendini bi kaç tık daha güvende hissetmenin bi anlamı yokAntivirüs programlarına karşıyım, bilgisayar üzerinde değişik işler yapmıyorsanız bir gereği yok.![]()
Windows 10 Benimkicihazın Windows kaç
---- Mesajlar birleştirildi ----
Windows 10 da ne bulursa siliyor her şekilde crakta siliyor ama 7 ve 8.1 defenderden şüpheliyim
Başa ne geliyorsa illegalden... Legal'i sevdiremeyince antivirüsler türedi.Gençler sakın ha illegal paylaşım yapmayın ve kullanmayın, ayrıca çevrenize de kullandırtmayın. Sonra ararsınız böyle tırım tırım antivirüs programı..![]()
İki+ yıldır 360 kullanıyorum. Elle tutulur çok virüs bulmadı. Avast yükledim bilgisayar tosbağaya döndü. Mcafee vardı 2 ay aldığımda kullandım. Oda iyiydi ondan sonra 360a geçtim. Sert bir virüs programı olmasada çok çok iyi bir bakım programı. 1-2 ay 360ı kaldırmıştım geri yüklediğimde bilgisayar 360'sız günlerine göre şaha kalktı. 360ı eğer çok iyi bir sisteminiz yoksa(ağır av programları çalışırken performans sıkıntısı yapıyorsa) kesin kullanın.360 kadar dandik bir AV yok arkadaşlar. HerdProtect ve yanına Kaspersky veya başka gerçek zamanlı AV indirirseniz o sistem virüsü pataklar.
İki+ yıldır 360 kullanıyorum. Elle tutulur çok virüs bulmadı. Avast yükledim bilgisayar tosbağaya döndü. Mcafee vardı 2 ay aldığımda kullandım. Oda iyiydi ondan sonra 360a geçtim. Sert bir virüs programı olmasada çok çok iyi bir bakım programı. 1-2 ay 360ı kaldırmıştım geri yüklediğimde bilgisayar 360'sız günlerine göre şaha kalktı. 360ı eğer çok iyi bir sisteminiz yoksa(ağır av programları çalışırken performans sıkıntısı yapıyorsa) kesin kullanın.
McAfee Internet Security kullanmak istersen şurada 6 aylık ücretsiz kullanım kampanyası var, yalnız eski e-postanı kullanma, yeni bir e-posta ile hesap açmak durumundasın.Mcafee vardı 2 ay aldığımda kullandım. Oda iyiydi ondan sonra 360a geçtim
Başka bir aygıta veya kendi aygıtınıza taktığınızda bulaşmış olamaz mı?Harici belleğimi bilgisayara taktığımda trojan olduğunu belirtti. Eski bilgisayarımdan aldığım dosyalar vardı içinde. Üstüne üstlük eski bilgisayarımda da aynı antivirüs var. Her ne kadar dosyaları beyaz listeye almaya çalışsam da hepsini işaretleyerek "allow" yapsam da zorla dosyalarımı tarattı. 21GB çok uzun süreceği için yarıda kestim. 2 dosya oluşturmuş. Onun içine de bir dosya koymuş. "Truva atı tarafından gizlenmiş" diye. Onun içine rahatlıkla girip dosyalarıma ulaşıyorum. Bu antivirüsün istediği şey uydurma dosyaları belleğime atıp onları tekrar temizleyerek kendini övdürmek. Uydurma dosyalara da Truva atı demek. flaşımı biçimlendirmek zorunda kaldım. Dosyalarım tekrardan "3" saate yüklenir. Arkadaşım da ben de mağdur oldum..Ekli dosyayı görüntüle 75355Ekli dosyayı görüntüle 75355Ekli dosyayı görüntüle 75358Ekli dosyayı görüntüle 75357Ekli dosyayı görüntüle 75359Ekli dosyayı görüntüle 75356
Bu güvenlik yazılımına ben de pek güvenmiyorum ancak bildiğim kadarıyla bu tip USB belleğe bulaşan zararlı yazılımlar yaygın. Güvenlik yazılımını temiz kurulumdan hemen sonra kurduysanız belki dediğiniz doğru olabilir.Asla. Tek taktığım benim bilgisayarım ve eski bilgisayarım. Zaten ikisinde de aynı antivirüs var