- Konuyu başlatan
Niko Bellic
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 289
çok teşekkür edrim 1 saat yardım ettiniz teşekkürlerGeri dönüş yapabilirim.
çok teşekkür edrim 1 saat yardım ettiniz teşekkürlerGeri dönüş yapabilirim.
Rica ederim.çok teşekkür edrim 1 saat yardım ettiniz teşekkürler
kulaklı usb giriş mi kulaklık giriş mi![]()
Rampage SN-RW8 Cobra 7.1 Surround Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Rampage SN-RW8 Cobra 7.1 Surround Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
Mouse Pad - Gaming Mouse Pad Fiyatları - n11
Mouse Pad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse Pad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
![]()
Logitech G300S Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri
Logitech G300S Kablolu Optik Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
USB girişlidir.kulaklı usb giriş mi kulaklık giriş mi
bende 4 giriş var iyiUSB girişlidir.
Daha iyi olduğunu göstermez USB olanların içinde ses kartı bulunur.bende 4 giriş var iyi
nasıl yani????????????????Biraz daha açar mısınız?
nasıl yani????????????????
Daha iyi olduğunu göstermez USB olanların içinde ses kartı bulunur.
ben o kadar iyi bilmiyorum ne anlama geliyorDaha iyi olduğunu göstermez USB olanların içinde ses kartı bulunur.
Streo olanlarda ses kartı olmaz anakarta bağlı performansı değişir USB olanlarda ses kartı olduğundan dolayı anakarta bağlı performans sağlamaz.ben o kadar iyi bilmiyorum ne anlama geliyor
usb ye takmak iyi mi kötü müStreo olanlarda ses kartı olmaz anakarta bağlı performansı değişir USB olanlarda ses kartı olduğundan dolayı anakarta bağlı performans sağlamaz.
İyi.usb ye takmak iyi mi kötü mü
iyi olmasi iyi
Gerek yok teşekkürler.iyi olmasi iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Sibraius istersen hakkında konu açabilirim yardın ettiğin için
benim anladığım bir konu değil ve bu forum un amacı bilmediğimiz şeyleri başkalarına danışarak öğrenmek@Sibraius senin için alsaydı daha kolay olurdu. Azıcık kendin araştırsaydın adam bu kadar uğraşmazdı.
Sorun yok.@Sibraius senin için alsaydı daha kolay olurdu. Azıcık kendin araştırsaydın adam bu kadar uğraşmazdı.
bilsem zayten ben alırım@Sibraius senin için alsaydı daha kolay olurdu. Azıcık kendin araştırsaydın adam bu kadar uğraşmazdı.
adama "nasıl tuvaletimi yapacağım" diye sorsan yine seve seve söyler de azıcık kendiniz araştırın arkadaş, en basit şeyi bile soruyorsunuz.benim anladığım bir konu değil ve bu forum un amacı bilmediğimiz şeyleri başkalarına danışarak öğrenmek
ben araştırdım zayten 2 gün araştırdım ve bilen bir kişiye sormak istedimadama "nasıl tuvaletimi yapacağım" diye sorsan yine seve seve söyler de azıcık kendiniz araştırın arkadaş, en basit şeyi bile soruyorsunuz.
babam almama izin verdi
kulaklığın en üst tarafı yani kafamın üstüne gelen taraf ince gibi gözüküyor çabuk kırılmaz değil mi
400 tl bütçe var babam karne hediyesi olarak alacak bütçe biraz arttı 400 tl ye daha iyisi varsa onu alayım
400tl ye arttı dah iyisi varsa olur
mause yok ama![]()
Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - n11
Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
klavye olmasa da olur![]()
Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
mause yok ama
klavye olmasa da olur
mause tükenmiş bugün veya yarın almam lazım![]()
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
![]()
![]()
Everest Mercury X8 Led Işıklı 6d 3200dpi Optik Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Everest Mercury X8 Led Işıklı 6d 3200dpi Optik Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
mause tükenmiş bugün veya yarın almam lazım
bide mause pad