Niko Bellic
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 289
bana mause+mausepad+kulaklık(kulaküstü+mikrafonlu) önereceğiniz varmı
aynı siteden olsun
aynı siteden olsun
hocam o fiyata kaliteli ekipman olmaz. Fakat önereceğim modellerbana mause+mausepad+kulaklık(kulaküstü+mikrafonlu) önereceğiniz varmı
aynı siteden olsun
babana gidip sadece şunu söyle: 150 tl ye alınan kulaklıktan kalite ve performans beklenmezbabam bana kulaklık almıs 150 tl ye kulak içi ve hiç kaliteli değil babamada söyleyemedim onu ikna etmem lazım
şöyle söyle baba kulaklığımı satıp üzerine ekleyip kendime daha kaliteli bir set dizmek istiyorum de anlarbabam bana kulaklık almıs 150 tl ye kulak içi ve hiç kaliteli değil babamada söyleyemedim onu ikna etmem lazım
senin dediğinde güzel ama eren ama keleş 2 adı olan arkadaşınkinde klavyede var![]()
Everest Rampage KB-R73 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Everest Siyah Rampage Gaming Usb Aydınlatmalı Metal Kasa Q Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Onetick Razer Goliathus Klavye Mouse Boy Mousepad 70 X 30 Cm 3mm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Onetick Razer Goliathus Klavye Mouse Boy Mousepad 70 X 30 Cm 3mm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Everest Mercury X8 Usb Siyah 6D Optik Oyun Mouse Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Everest Mercury X8 Usb Siyah 6D Optik Oyun Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyolwww.trendyol.com
![]()
GAMEBOOSTER H12 Rebel Kısa Mikrafon Siyah Oyuncu Kulaklığı Fiyatı - Trendyol
Gamebooster H12 Rebel 7 Renk, Titreşimsiz Kısa Mikrafon Siyah Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Beklentiniz yüksek olmasın.
tek diyebileceğim şey fazla beklentin olmasın. Sonuçta 200 tl nin altındaki ürünlerin derlenmiş hali. elimdeki klavyeyi satıp bu setten en az 3-4 tane alabilirimsenin dediğinde güzel ama eren ama keleş 2 adı olan arkadaşınkinde klavyede var
söylemekten çekiniyorum yeni bir şey satın aldıkta ailemi zorlamakta istemiyorum mausemi 8 yıldır kullanıyorum bozuldu artıkşöyle söyle baba kulaklığımı satıp üzerine ekleyip kendime daha kaliteli bir set dizmek istiyorum de anlar![]()
klavye olmasada olur klavyesiz olan 350 tl filan bir şey önerebilirmisiniztek diyebileceğim şey fazla beklentin olmasın. Sonuçta 200 tl nin altındaki ürünlerin derlenmiş hali. elimdeki klavyeyi satıp bu setten en az 3-4 tane alabilirimRazer blackwidow chroma
herkesin kendine ait bütçesi vardır sabretmek en iyisi olursöylemekten çekiniyorum yeni bir şey satın aldıkta ailemi zorlamakta istemiyorum mausemi 8 yıldır kullanıyorum bozuldu artık
nasıl yaniherkesin kendine ait bütçesi vardır sabretmek en iyisi olur![]()
klavye olmasada olur klavyesiz olan 350 tl filan bir şey önerebilirmisiniz
Blueooth olmaya bilir ben JBL'in telefon için alınması taraftarıyım.![]()
Logitech G300S Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri
Logitech G300S Kablolu Optik Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
faremizi kaliteli seçelim
![]()
Kulaklıklar Modelleri ve Fiyatları - n11
Kulaklıklar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kulaklıklar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
JBL olsun kaliteli olsun
bütçeyi 17 tl aşıyor![]()
Evet,mikrofon var.mikrofon var değil mi
Mouse odaklı istiyorsanız JBL olanı Kulaklık odaklı istiyorsanız benim olanı öneririm.ben dizüstü bilgisayarım için alacağım
bu güzel gibi görünüyor![]()
Teknoloji Gelsin Işıklı Oyuncu Klavye Mouse Seti Mousepad Hediyeli Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Teknoloji Gelsin Işıklı Oyuncu Klavye Mouse Seti Mousepad Hediyeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - n11
Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
buraya yazılanlardan en iyisi hangisi mause+kulaklık+mausepad
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu güzel gibi görünüyor
nasıl pek anlayamadımşöyle söyle baba kulaklığımı satıp üzerine ekleyip kendime daha kaliteli bir set dizmek istiyorum de anlar![]()
nasıl pek anlayamadım
Bunu öneririm.![]()
Rampage SN-RW8 Cobra 7.1 Surround Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Rampage SN-RW8 Cobra 7.1 Surround Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
Mouse Pad - Gaming Mouse Pad Fiyatları - n11
Mouse Pad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse Pad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
![]()
Logitech G300S Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri
Logitech G300S Kablolu Optik Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
babama karne hediyesi olarak aldırabilirim zayten gerekli bir şeyBunu öneririm.
mause mausepad a uyumlu muBunu öneririm.
bunlar iyi kullanılırsa 1-2 sene idare eder miBunu öneririm.
90 tl lik bir fare ile 5 sene idare etmiş biri olarak fırlatmadığın taktirde çok uzun süre dayanırbabamın bana bir sözü var bu karnede karne verilmeyecek ama derse katılımdan puan verilecek ben iyi bir öğrenciyim babam bana belki karne hediyesi olarak alabilir
babama karne hediyesi olarak aldırabilirim zayten gerekli bir şey
mause mausepad a uyumlu mu
375 küsür oluyor belki babamı ikna edersem alabilir ama almazsa bir tane yedekte olsa iyi olur
bunlar iyi kullanılırsa 1-2 sene idare eder mi
babam 1 saat sonra gelecek bu konuyu konuşacağım izin verirse ben size yazarım yarın bana geri dönüş yapabilirmisiniz
İdare edecektir.babamın bana bir sözü var bu karnede karne verilmeyecek ama derse katılımdan puan verilecek ben iyi bir öğrenciyim babam bana belki karne hediyesi olarak alabilir
babama karne hediyesi olarak aldırabilirim zayten gerekli bir şey
mause mausepad a uyumlu mu
375 küsür oluyor belki babamı ikna edersem alabilir ama almazsa bir tane yedekte olsa iyi olur
bunlar iyi kullanılırsa 1-2 sene idare eder mi
babam 1 saat sonra gelecek bu konuyu konuşacağım izin verirse ben size yazarım yarın bana geri dönüş yapabilirmisiniz
benim fare eskiden 50 tl di90 tl lik bir fare ile 5 sene idare etmiş biri olarak fırlatmadığın taktirde çok uzun süre dayanır![]()