KediBokii
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 197
kesin alıcağım 4 gün içerisinde ve alıcağım şeyi kararlaştırmak istiyorum şuan ki düşündüklerim realme 6 realme 7 pro ve poco x3 nfc
Realme 7 pro öneririm.kesin alıcağım 4 gün içerisinde ve alıcağım şeyi kararlaştırmak istiyorum şuan ki düşündüklerim realme 6 realme 7 pro ve poco x3 nfc
Kesin alacağım dedin bak bu son konu o zaman ?kesin alıcağım 4 gün içerisinde ve alıcağım şeyi kararlaştırmak istiyorum şuan ki düşündüklerim realme 6 realme 7 pro ve poco x3 nfc
Öncelikleriniz nelerdir ?
Realme 7 Pro'nun genel olarak daha iyi bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Ama öncelikleriniz de önemli.
almadan öncede son olarak konu açarımKesin alacağım dedin bak bu son konu o zaman ?
Üçü arasından Realme 7 Pro öneririm.
Bu beklentileriniz için üçü arasında en doğru tercih Realme 7 pro.%50 performans
%40 ekran amoled ve büyük olması işyi olur
%10 kamera
Mesaj otomatik birleştirildi:
almadan öncede son olarak konu açarım
Ön kamera mı arka kamera mı ?%50 performans
%40 ekran amoled ve büyük olması işyi olur
%10 kamera
almadan öncede son olarak konu açarım
Bütçeyi 4600 TL ye çıkarabilirsen Note 10 lite alabilirsin.Hem ekran,Hem performans konusunda seni memnun edeceğini düşünüyorum.ama oyun ve ekran arasında seçim yapmak gerekirse poco da çok iyi performansda ama ekran kötü
realme 7 pro tam tersi
tam böyle aralarında bi telefon olsa keşek
yani kamera net çeksin yeterli çok bişi gerekmiyor bataryası 1 günü çıkarsın ve 1-3 yıl sonrada iyi oyunları oynayım diyorum 6.5 inç amoled takıntılı biri değilim malzeme kalitesinden anlamamÖn kamera mı arka kamera mı ?
Önceliklerinize göre arka kamera ve oled gibi avantajlara sahip olduğundan realme 7 pro, ön kamera ve 90hz avantajı olduğundan 6 pro öneririm. İkisi arasından 7 pro, M51 de düşünülebilir.
normalde 2500 di 4600 a asla çıkaramam 3500 e zor çktıBütçeyi 4600 TL ye çıkarabilirsen Note 10 lite al derim.Hem ekran,Hem performans konusunda seni memnun edeceğini düşünüyorum.
Ekranında bir sorun yok LCD 120hz ama işte 3000'e satılan 64GB modeli şu an 3600 oldu bu durumda bana Realme 7 Pro almak daha mantıklı geliyor.saol
poco x3 ün ekranı çok mu kötü sizce?
daha önce telefon kullanmadığım için farketmem gibi geliyorda korkiyum
performans konusunda poco x3 daha iyi realme 7 pro ekranı ile daha güzel grafikler verir mi daha gerçekçi ya ışıklar falan D: kendim uydurdumEkranında bir sorun yok LCD ama 120hz.
İşlemci daha iyi evet ama kullanımda hissetmezsin bu farkı. Realme 7 Pro'nun ekranı amoled olduğu için renkler daha canlı, siyahlar gerçek siyah gri gibi değil.performans konusunda poco x3 daha iyi realme 7 pro ekranı ile daha güzel grafikler verir mi daha gerçekçi ya ışıklar falan D: kendim uydurdum
bu performans açığını realme 7 pro ekranı ile kapatırsa bir daha konu açmadan gömücem realme 7 proyu herkes realme demiş diğer konularda da
aldım o zaman realme 7 proyu baktım testlere poco x3 ile realme 7 pro arasınd açok fark var görünce şaşırdım saolİşlemci daha iyi evet ama kullanımda hissetmezsin bu farkı. Realme 7 Pro'nun ekranı amoled olduğu için renkler daha canlı, siyahlar gerçek siyah gri gibi değil.
Ben 6 Pro'da 90hz ips olmasına rağmen tek şarjla 1.5 gün kullanabiliyorum (bu aralar %20'de takıp %80'de çıkardığımdan bazen her gün şarja takıyorum). 7 Pro 60hz oled olduğu için pil performansı daha iyi olur diye düşünüyorum.yani kamera net çeksin yeterli çok bişi gerekmiyor bataryası 1 günü çıkarsın ve 1-3 yıl sonrada iyi oyunları oynayım diyorum 6.5 inç amoled takıntılı biri değilim malzeme kalitesinden anlamam
markalarıda adam akıll bilmiyorum önceden bi tek tuşlu telefon kullandım
normalde 2500 di 4600 a asla çıkaramam 3500 e zor çktı
Hayırlı olsun. ?aldım o zaman realme 7 proyu baktım testlere poco x3 ile realme 7 pro arasınd açok fark var görünce şaşırdım saol
eyw sizede en güzelleri nasip eder Allah inşallahHayırlı olsun. ?
Hayırlı olsun.aldım o zaman realme 7 proyu baktım testlere poco x3 ile realme 7 pro arasınd açok fark var görünce şaşırdım saol
Hocam 20 de takıp 80 de çıkarmak daha mı sağlıklı oluyor? Ona göre ben de yapacağım da. 2 gün gidiyor batarya.Ben 6 Pro'da 90hz ips olmasına rağmen tek şarjla 1.5 gün kullanabiliyorum (bu aralar %20'de takıp %80'de çıkardığımdan bazen her gün şarja takıyorum). 7 Pro 60hz oled olduğu için pil performansı daha iyi olur diye düşünüyorum.
Evet sanırım en sağlıklısı o. Bir ara %20'lerde takıp 80'den çıkarmanın doğru olduğunu biliyordum sonra tam şarjda çıkarmak daha doğru denildi. Şimdi de tamamen doldurmak batarya sağlığını olumsuz etkiliyor diye biliyorum.Hocam 20 de takıp 80 de çıkarmak daha mı sağlıklı oluyor? Ona göre ben de yapacağım da. 2 gün gidiyor batarya.
O zaman ben de öyle yapayım.Evet sanırım en sağlıklısı o. Bir ara %20'lerde takıp 80'den çıkarmanın doğru olduğunu biliyordum sonra tam şarjda çıkarmak daha doğru denildi. Şimdi de tamamen doldurmak batarya sağlığını olumsuz etkiliyor diye biliyorum.
Hayır öyle bir şey yok.Yüzde 10 ile 20 arasında şarja takıp yüzde yüz olduğunda çıkarmak en doğru yöntem.80 de çıkardığın zaman batarya sağlığını uzun vadede mahvedersin.Hocam 20 de takıp 80 de çıkarmak daha mı sağlıklı oluyor? Ona göre ben de yapacağım da. 2 gün gidiyor batarya.
Kafam karıştı. Şimdi 10-20 de takıp 100de mi 80de mi çıkarayım?Hayır öyle bir şey yok.Yüzde 10 ile 20 arasında şarja takıp yüzde yüz olduğunda çıkarmak en doğru yöntem.80 de çıkardığın zaman batarya sağlığını uzun vadede mahvedersin.
10 ile 20 arasında şarja takıp yüzde yüz olduğunda çıkarmak en doğru yöntem.Cihazında iyileştirilmiş pil şarjı diye bir özellik var.O açıksa 80 den sonra hızlı şarj ile şarj etsen yavaş şarj eder.İyileştirilmiş pil şarjı batarya sağlığı için daima aktif olmalı.Kafam karıştı. Şimdi 10-20 de takıp 100de mi 80de mi çıkarayım?
Evet açıktı zaten kutudan çıkardığımda ben de ellemedim. Ben de diyorum ki neden yüzde 96 dan yüzde yüz olana kadar 15 dakika bekledim.10 ile 20 arasında şarja takıp yüzde yüz olduğunda çıkarmak en doğru yöntem.Cihazında iyileştirilmiş pil şarjı diye bir özellik var.O açıksa 80 den sonra hızlı şarj ile bile şarj etsen yavaş şarj eder.İyileştirilmiş pil şarjı batarya sağlığı için daima aktif olmalı.