3500 TL civarı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan StopTake
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

StopTake

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle selamlar arkadaşlar.Başlıkta da belirttiğim gibi 3500 TL civarı bilgisayar arıyorum.Mesela http://www.exa.com.tr/msi/notebook/msi_ge60-323-21455.html bu laptopu buldum ama MSI olduğu için güvenme dediler.Özellik olarak bu paraya 3 aşağı 5 yukarı aynı olacağı için önerilere çok acil bir şekilde açığım.Samsung Gamer'ı da düşünüyorum fakat hiç bir internet sitesinde satan bulamadım.

Not : Amacım beni 3-4 sene götürebilecek oyunları vs.'yi Ultra da en kötü High düzeyde kaldıracak bir bilgisayar almak.

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Öncelikle selamlar arkadaşlar.Başlıkta da belirttiğim gibi 3500 TL civarı bilgisayar arıyorum.Mesela http://www.exa.com.tr/msi/notebook/msi_ge60-323-21455.html bu laptopu buldum ama MSI olduğu için güvenme dediler.Özellik olarak bu paraya 3 aşağı 5 yukarı aynı olacağı için önerilere çok acil bir şekilde açığım.Samsung Gamer'ı da düşünüyorum fakat hiç bir internet sitesinde satan bulamadım.

Not : Amacım beni 3-4 sene götürebilecek oyunları vs.'yi Ultra da en kötü High düzeyde kaldıracak bir bilgisayar almak.

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

Aleyküm Selam

Günümüz oyunlarının çoğunu ultra ayalarda oynarsınız.

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6047&urn=462960&lang=tr-TR#.UxpbJs5f9JI

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Önerin için öncellikle teşekkürler.Monster bilgisayarları satan bir yer sanırım suan da Tr de yok.Acaba olası bir sorun da zora düşer miyim ?

Monster laptopları yalnızca o site de bulabilirsiniz. sahibinden.com gittigidiyor, sanalpazar gibi yerlerde de var ama, onlarda oradan alıp kişisel olarak satıyorlar. Bir sorun çıktığında ürünü onları gönderirsiniz onlar da gerekli yerlere gönderip tamirini yaptırıyorlar. ihtlatçı firma ürünü gibi diyebiliriz. Aynı özelliklere sahip msi veya başka marka bir laptopu 5000 TL'den aşağı bulamazsınız.

StopTake

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Monster laptopları yalnızca o site de bulabilirsiniz. sahibinden.com gittigidiyor, sanalpazar gibi yerlerde de var ama, onlarda oradan alıp kişisel olarak satıyorlar. Bir sorun çıktığında ürünü onları gönderirsiniz onlar da gerekli yerlere gönderip tamirini yaptırıyorlar. ihtlatçı firma ürünü gibi diyebiliriz. Aynı özelliklere sahip msi veya başka marka bir laptopu 5000 TL'den aşağı bulamazsınız.
Tamamdır özellikle bunu listenin başlarına koyuyorum :) Bu arada MSI dan konu açılmışken verdiğim linke baktınız mı ? Bu laptop'ta güzel gibi geldi bana MSI ile ilgili açıkcası çekincem çok fazla ve nedenini bilmiyorum etraftan ki söylentilerden dolayı büyük ihtimal.MSI hakkın da bilginiz var mı ?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Tamamdır özellikle bunu listenin başlarına koyuyorum :) Bu arada MSI dan konu açılmışken verdiğim linke baktınız mı ? Bu laptop'ta güzel gibi geldi bana MSI ile ilgili açıkcası çekincem çok fazla ve nedenini bilmiyorum etraftan ki söylentilerden dolayı büyük ihtimal.MSI hakkın da bilginiz var mı ?

O laptopu forum da defalarca önerdim. Donanım olarak çok iyi, Malzeme kalitesi olarak msi tartışılmaz. Gayet kaliteli ürünleri var. Satış sonrası nasıl bir desteği var o konuda bilgim yok. Kullanan arkadaşlara sormak lazım. Donanım olarak önerdiğim monster daha iyi, Ekran kartı bir miktar daha iyi ama, malzeme ve tasarım olarak msi daha iyi.

akinov5

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Hayırlı olsun biraz geç yorum olacak ama ben olsam gtx770 ı tercih ederdim. 4 sene hıgh ayarda istiyorsanız 192 bit daha iyi olurdu. Tekrardan hayırlı olsun tabiki msi kasa kalitesi tartışılmaz tank gibi ve güzel geliyor bana