3500 tl bandına kadar amoled veya süper amoled ekranlı oyun-kamera ve batarya performansı iyi telefon önerileriniz neler ?
A71 öneririm.3500 tl bandına kadar amoled veya süper amoled ekranlı oyun-kamera ve batarya performansı iyi telefon önerileriniz neler ?
Eskiden Samsung kullanıyordum bende iyi izlenim bırakmadı. Xiaomi oppo falan bakıyorum ama oppolar o fiyata göre özellik bakımından ahım şahım değil. Xiaomi ler de kamera olarak düşük ışık performansı iyi değil. Şu an mi 8 lite kullanıyorum zarif bir telefon ama batarya ve işlemci olarak bana yetersiz geliyor. İşlemci en az sd 730 ve üzeri olması lazım iyi bir oyun deneyimi içinA71 öneririm.
A71 de Snapdragon 730 işlemci,8 GB ram,4500 mah batarya var.A71 in seni memnun edeceğini düşünüyorum.Eskiden Samsung kullanıyordum bende iyi izlenim bırakmadı. Xiaomi oppo falan bakıyorum ama oppolar o fiyata göre özellik bakımından ahım şahım değil. Xiaomi ler de kamera olarak düşük ışık performansı iyi değil. Şu an mi 8 lite kullanıyorum zarif bir telefon ama batarya ve işlemci olarak bana yetersiz geliyor. İşlemci en az sd 730 ve üzeri olması lazım iyi bir oyun deneyimi için
Teşekkür ederim arastiricam kullanıcı deneyimlerine falan bakayım. Mi 9 te için ne diyorsunA71 de Snapdragon 730 işlemci,8 GB ram,4500 mah batarya var.A71 in seni memnun edeceğini düşünüyorum.
Mi9t de güzel cihaz ama xiaominin arayüzünü sevmiyorum.Ben ikisi arasìnda A71i tercih ederdim.Teşekkür ederim arastiricam kullanıcı deneyimlerine falan bakayım. Mi 9 te için ne diyorsun
Ben de arayüz olarak mi yi çok seviyorum ?Mi9t de güzel cihaz ama xiaominin arayüzünü sevmiyorum.Ben ikisi arasìnda A71i tercih ederdim.
Hocam zevkler ve renkler.Kalite olarak iki cihaz birbirine yakìn.Xiaomi arayüzünü seviyorsan mi9t al geç.Ben de arayüz olarak mi yi çok seviyorum ?
Knk ikinci el s9 plus dememişsin ???Hocam zevkler ve renkler.Kalite olarak iki cihaz birbirine yakìn.Xiaomi arayüzünü seviyorsan mi9t al geç.
???Batarya performansı iyi diye yazmış.S9 plusìn batarya performansı vasat.Batarya sorun olmasa ilk önereceğim cihaz ikinci el S9 plus olurdu.???Knk ikinci el s9 plus dememişsin ???
Hocam ikinci ele sıcak bakıyorsan s9 plus al derim ben memnun kaldım
Mi note 10 lite için ne düşünüyorsunuz???Batarya performansı iyi diye yazmış.S9 plusìn batarya performansı vasat.Batarya sorun olmasa ilk önereceğim cihaz ikinci el S9 plus olurdu.???
Mi 10 lite mı yoksa mi note 10 lite mı ?Mi 10 lite derim tam bir fiyat performans ürünü